PONUDA IZ AUSTRALIJE: Goga peva putem video-linka!
Foto: Instagram

Daleko za jedan nastup

PONUDA IZ AUSTRALIJE: Goga peva putem video-linka!

Stars -
Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo

Goga Sekulić, pošto se na estradnu scenu vratila velikim hitom "Rekord sam oborila", svakodnevno dobija ponude za nove nastupe, pa će tako jedan odraditi putem video-linka.

Naime, pevačica je dobila ponudu da peva u Australiji, ali kako je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje, ona će se putem interneta uključiti u diskoteku u zemlji kengura i otpevati svoje hitove.

"Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka", izjavio je izvor blizak pevačici.

"Istina je da imam ponudu da pevam u Australiji i da ćemo to uraditi putem video-linka, ali ne želim još uvek ništa da komentarišem, dok se to ne ostvari", izjavila je Goga, koja je nedavno i promovisala spot za pesmu "Rekord sam oborila".

http://www.youtube.com/watch?v=7Q533RHWKss

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track