POPUST ZA TENKOVE: Autoperionica u Donjecku nudi niže cene za rusku vojsku!
Foto: Twitter

Kriza u Ukrajini

POPUST ZA TENKOVE: Autoperionica u Donjecku nudi niže cene za rusku vojsku!

Planeta -
Preduzimljivi vlasnik autoperionice u Donjecku štampao je flajer koji ruskim tenkovima ukoliko se pojave u Donjecku nudi 25 posto popusta na pranje i poliranje borbenih mašina

DONJECK- Stanovništvo u Donjecku i dalje se odupire zvaničnoj vlasti u Kijevu, pa je tako zgrada regionalne administracije i dalje pod kontrolom proruskih naoružanih grupa i " Narodne vojske Donjecka".

Kako se kriza i dalje usložnjava iako su pregovori u Ženevi doveli do dogovora da napetost popusti, te da se ukrajinske bezbednosne snage povuku, nove pretnje Julije Timošenko da će posle vaskršnjih praznika uslediti konačni obračun sa naoružanim grupama samo je dolilo ulje na vatru.

Pa su preduzmiljivi stanovnici Donjecka odlučil da se našale i štampaju flajere za autperionicu. Neko bi rekao ništa psoebno snalaženje u kriznoj situaciji, međutim ono što upada u oči jeste da se ruskim tenkovima koje mnogi stanovnici Donjecka sa željom očekuju, nudi 25 posto popusta na pranje u pomenutoj autoperionici. Šta će na to reći Julija Timošenklo ili v.d. premijer Jacenjuk, ostaje da se vidi. Putin je na potezu.

Foto: twitter
Foto: twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja