PORANILA JESEN: Do 25 stepeni,moguća kiša
Foto: Beta

Zahladnelo

PORANILA JESEN: Do 25 stepeni,moguća kiša

Društvo -
Padavine pre podne uglavnom u Vojvodini, a posle podne i krajem dana i u ostalim krajevima

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, pre podne uglavnom u Vojvodini, a posle podne i krajem dana u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, na istoku mestimično i jak. Jutarnja temperatura iznosiće od 10 do 15, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, a moguća je kratkotrajna kiša. Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće oko 15, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 10. septembra, u jutarnjim satima po kotlinama i dolinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano.

Temperatura će biti u manjem postepenom porastu i u većini dana oko prosečnih vrednosti za prvu dekadu septembra.

Najtoplije u Negotinu, najhladnije na Kopaoniku

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 17, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila sedam stepeni.U Nišu je izmereno 16, a na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu i Beogradu 15 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.U Kruševcu, Leskovcu i Vranju izmereno je 14, a u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Kuršumliji i Dimitrovgradu 13 stepeni. U Loznici i Valjevu izmereno je 12, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Sjenici i Požegi 10, a na Crnom Vrhu, Zlatiboru, u Ćupriji i Zaječaru devet stepeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track