PORAZ KOD KUĆE u 78. MEČU: Murinjov Čelsi prvi put kapitulirao na Stamford Bridžu

Sanderlend udaljio plavce od titule

PORAZ KOD KUĆE u 78. MEČU: Murinjov Čelsi prvi put kapitulirao na Stamford Bridžu

Fudbal -
Porazom od Sanderlenda (2:1) u 35. kolu Premijer lige završila se neverovatna serija trenera Čelsija Žozea Murinja na Stamford Bridžu

LONDON - Fudbaleri Sanderlenda iznenadili su Čelsi i slavili na "Stamford Bridžu" sa 2:1, u 35. kolu Premijer lige. Tako se završila neverovatna serija Žozea Murinja u Premijer ligi, na "Stamford Bridžu". Naime, portugalski stručnjak je tek u 78. utakmici doživeo prvi poraz na domaćem terenu u prvenstvu Engleske. Neočekivani poraz predstavlja težak udarac za Čelsi u borbi za titulu. "Plavci" posle 35 odigranih mečeva imaju 75 bodova, dva manje od prvoplasiranog Liverpula, koji uz to ima i utakmicu manje. Liverpul u nedelju gostuje Noriču.

Gosti su odlučujući gol postigli posle diskutabilnog penala u 82. minutu. Sudija Majk Din pokazao je na belu tačku posle duela Aspilikuete i Altidora.Fabio Borini je rutinski realizovao penal i doneo veliki trijumf Sanderlendu. Čelsi poveo golom Samjuela Etoa u 12. minutu, ali su gosti izjednačili samo šest minuta kasnije preko Konora Vikama. Sanderlend je neočekivanom pobedom došao u situaciju da izbori opstanak u Premijer ligi. Sanderlend zaostaje samo tri boda za ekipom Noriča, prvim timom iznad zone ispadanja.Srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović odigrali su ceo meč za domaći tim.

http://www.youtube.com/watch?v=VVnLNL5yVdU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track