PORODICA ŠUMAHER: Mihael je izašao iz kome i napustio bolnicu u Grenoblu
Foto: AP

Najveća pobeda šampiona

PORODICA ŠUMAHER: Mihael je izašao iz kome i napustio bolnicu u Grenoblu

Ostali sportovi -
Legenda Formule 1 Nemac Mihael Šumaher izašao je iz kome i napustio je bolnicu u Grenoblu, gde je zbog teške povrede glave bio na lečenju od kraja decembra, saopštila je njegova porodica

BERLIN - Legenda Formule 1 Nemac Mihael Šumaher izašao je iz kome i napustio je bolnicu u Grenoblu, gde je zbog teške povrede glave bio na lečenju od kraja decembra, saopštila je njegova porodica.

Sabine Kem, portparolka porodice Šumaher izjavila je da će Mihael nastaviti drugu fazu oporavka.

"Mihael je napustio bolnicu u Grenoblu kako bi nastavio dugu fazu rehabilitacije. On više nije u komi. Tražimo razumevanje da nas javnost ostavi na miru kako bi se njegovo dalje lečenje odvijalo predviđenim tokom. Njegova porodica želi da se zahvali lekarima, medicinskim sestrama i terapeutima u Grenoblu, koji su radili odličan posao u ovih nekoliko meseci. Porodica želi takođe da se zahvali svim ljudima koji su slali Mihaelu dobre želje prethodnih meseci. Sigurni smo da mu je to pomoglo".

Šumaher je bio u komi od 29. decembra, kada je zadobio teške povrede glave na skijanju u Francuskoj.

Izjava porodice Šumaher na nemačkom.

Sedmostruki šampion Formule jedan, Nemac Mihael Šumaher, prebačen je danas iz bolnice u francuskom gradu Grenoblu u bolnicu u Lozani.

"Šumaher je danas primljen u bolnicu u Lozani", rekao je Frans presu portparol švajcarske bolnice Darsi Kristen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track