PORODIČNA TRAGEDIJA: Mužu pucala u srce!
Foto: Thinstock

Godinama trpela nasilje, pa joj prekipelo

PORODIČNA TRAGEDIJA: Mužu pucala u srce!

Crna Hronika -
Vesna Jeremić (45) iz sela Glušci kod Šapca ubila supruga Dragana (49) nakon dugogodišnjeg psihičkog i fizičkog zlostavljanja

ŠABAC - Sama se predala policiji!Vesna Jeremić (45) iz sela Glušci kod Šapca, juče oko 14 sati, u dvorištu porodične kuće, ubila je svog supruga Dragana (49) hicem iz karabina. Kako saznajemo, ona je godinama trpela zlostavljanje.- Dragan i Vesna su se noć pre ubistva posvađali. Pretio je da će ubiti njihove sinove Miloša i Milana, kao i nju. Napunio je karabin i vitlao njime pred istraumiranom ženom. Uspela je da pobegne i da ponese oružje. Sakrila se u pomoćni objekat u dvorištu - kaže naš izvor iz istrage. Kad se Dragan juče probudio, video je da Vesne nema, tražio ju je po selu, a kako niko nije znao gde je ona, vratio se kući da kolje i čerupa piliće.- Pozvao je Vesninu sestru Milenu da mu pomogne oko živine. Dok su radili, sve vreme je nizao uvrede na Vesnin račun. Nazivao ju je najgorim rečima i pričao Mileni s kim ju je sve prevario i kako će dovesti drugu ženu u kuću. Vesna je najverovatnije sve to slušala iz prikrajka i samo se pojavila iza ćoška. Prišla je Draganu i s razdaljine od metar ispalila jedan metak u njegovo srce. On se uhvatio za grudi i ostao nepomičan na stolici - priča jedan očevidac porodične tragedije.Milena je pokušala da spreči tragediju, ali nije uspela.- Uhvatila je Vesnu za ruku s namerom da je spreči da puca, međutim ona ju je odgurnula i rekla: „Pusti me da ubijem kera!“ - priča očevidac.Nakon ubistva, Vesna je ostavila oružje u dvorištu i sačekala da dođe policija.- Rekla je policajcima da nije više mogla da izdrži dugogodišnje maltretiranje muža. Ispričala je da se Dragan psihički i fizički iživljavao nad njom. Čak ju je i seksualno zlostavljao, a bio je grub i netrpeljiv i prema njihovim sinovima - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je žena pucala iz improvizovanog, ručno pravljenog karabina.U porodičnoj kući juče smo zatekli Vesninog i Draganovog sina Miloša.- Nema tu šta da se kaže. Pokušajte da razumete, radi se o mojim roditeljima - kratko je rekao Miloš.

Štitila decu... Vesna Jeremić sa sinovima Milošem i Milanom
Štitila decu... Vesna Jeremić sa sinovima Milošem i Milanom

Ubijen... Dragan Jeremić
Ubijen... Dragan Jeremić

Meštani: Dragan je mučio VesnuMeštani sela Glušci kažu da je bilo pitanje dana kad će Vesna ubiti Dragana.- On je bio mnogo nezgodan čovek, naročito kad popije. Dešavalo se da bude pijan i po nekoliko dana zaredom i da Vesni ne da čak ni da jede. Jednom ju je skinuo golu i vezao je u šupi. Jadnica je tako provela celu noć. Nije joj bilo lako s njim - pričaju komšije i dodaju da je Dragan bio vredan čovek, ali da je voleo da se druži s problematičnim ljudima.

Sinu isekao struju!Prema rečima meštana, Dragan se nije slagao ni sa svojim sinovima Milošem i Milanom.- Milan živi kod žene, a Miloš je ostao tu. Dragan mu je zimus isekao struju na kući i nije mu dao drva. Vesna je morala krišom da odlazi kod sina, snaje i unuka i da im nosi hranu i ogrev - pričaju komšije.Vesnin brat Dragan S. je šokiran tragedijom.- Znam da je zet maltretirao sestru. Trpela je od njega razna ponižavanja. Biću uz nju i pružiću joj svu podršku - rekao je Dragan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track