POSLE AKIJA I IVANA: Sara Trajanović se vratila bivšem dečku
Foto: Fejsbuk

Pokajnica

POSLE AKIJA I IVANA: Sara Trajanović se vratila bivšem dečku

Stars -
Sara Trajanović rešila je da se nakon burne ljubavne avanture sa Ivanom Marnkovićem, vrati svom bivšem dečku Branku Obradoviću koji je i jedan od glavnih razloga raskida veze sa bivšim mužem Goce Tržan

Sara Trajanović pomirila se sa svojim bivšim dečkom Brankom Obradovićem koji je raskinuo sa njom dvogodišnju vezu nakon avanture u rijalitiju Farma koju je imala sa Ivanom Marinkovićem i Akijem Markovićem.

Ipak, manekenka je toliko zaljubljena u svoju bivšu ljubav, pa je na sve načine pokušavala da ga vrati u čemu je sada i uspela.

"Sara je bila mnogo zaljubljena u Branka, ali i on u nju, i bili su savršen par. Kada je rešila da uđe u rijaliti „Farma“, on je među prvima podržao i imao puno poverenje u nju. Nažalost, Sara ga je razočarala i veoma se pokajala zbog toga, jer je on nju maksimalno poštovao i držao kao malo vode na dlanu. Njena mama ume da kaže da je on taj koji ju je razmazio", kaže izvor i dodaje:

"On je imao plan da, kada se „Farma“ završi, veri Saru, jer je njihova veza bila jaka, stabilna i mislio je da ne može ništa da je poljulja. Kada se Sara vratila iz Turske, videla se sa Brankom i sedeli su više od tri sata i pričali. On poznaje Saru i jasno mu je bilo da se kaje zbog svega i da je svesna da je pogrešila. Dao joj je drugu šansu, ali je isto tako zamolio da ga ne eksponira u javnosti, jer njega to ne zanima", završava izvor blizak manekenki.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track