POSLE NAS POTOP: Valjevo jedva izbeglo tragediju, a oni dele funkcije!

Još bahatosti

POSLE NAS POTOP: Valjevo jedva izbeglo tragediju, a oni dele funkcije!

Politika -
Lokalni moćnici Valjeva, grada koji je direktno pogođen poplavama, rešili su da se bave kadrovskim rešenjima, odnosno uvećavanjem gradske adminiatracije, zaboravljajući na građane

Nakon gradonačelnika Šapca, koji je podneo ostavku usred velike kataklizme koja je pretila tom gradu i tako građane ostavio na cedilu, imamo još jedan primer bahatosti lokalnih političara, ovaj put u Valjevu, gradu koji je direkno pogođen poplavama!

Podivljala Kolubara jos se nije smirila, Valjevci strahuju od reke, ali i potencijalnih klizišta, međutim, ima i onih koji će sutrašnji dan u Valjevu iskoristiti za zauzimanje novih funkcija.

Naime, vladajuća koalicija u Valjevu, koju čine Dačićev SPS i Tadićev NDS, odlučila je da sutra održi sednicu Skupštine grada i da poveća broj članova gradskog veća sa 9, na 11 članova. U danima kada sigurno ima pametnijeg i važnijeg posla, lokalni moćnici rešili su da se bave kadrovskim rešenjima, odnosno uvećavanjem gradske adminiatracije, zaboravljajući na građane, a misleći samo na sebe.

Osim sto će uvećavanjem broja članova veća dodatno opteretiti gradski budžet, lokalna vlast sutra će smeniti i vršioca dužnosti Apotekarske ustanove, koji je nestranačka ličnost. Očigledno je da uvrede i prozivke koje Ivica Dačić i Boris Tadić razmenjuju na republičkom nivou nisu omele lokalne lidere njihovih partija da se vrlo lako dogovore oko podele plena i raspodele funkcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track