POSLE TRAGEDIJE U IBRU: Otvoren žiro-račun za pomoć malom Marku Vučiniću (11)
Foto: Zoran Šaponjić

Solidarnost na delu

POSLE TRAGEDIJE U IBRU: Otvoren žiro-račun za pomoć malom Marku Vučiniću (11)

Društvo -
Marko je prošlog petka, u trenutku ostao sam, bez čitave porodice, kada su se u talasima Ibra utopili njegovi otac Gojko, majka Dragica, sestra Marija (13) i brat Andrija (7)
1 / 4 Foto: Zoran šaponjić

LEPOSAVIĆ - U Komercijalnoj banci u Leposaviću otvoren je žiro račun na koji se može uplatiti pomoć za malog Marka Vučinića (11) učenika petog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Sočanici.

Marko je prošlog petka, u trenutku ostao sam, bez čitave porodice, kada su se u talasima Ibra utopili njegovi otac Gojko, majka Dragica, sestra Marija (13) i brat Andrija (7).

Iako skrhan velikom nesrećom koja ga je pogodila, Marko je smogao snage i već u ponedeljak bio je u školi sa svojim drugarima i profesorima , a radnicima Centra za socijalni rad koji su ga tog dana posetili rekao je da ne želi da prodaje kravu, da želi da ostane u svom selu i da se o njemu brinu očev stric Bogosav i očeva sestra Gora i drugi rođaci.

Proteklih dana, Kuriru se javilo mnogo ljudi i iz Srbije i iz inostranstva voljnih da pomognu malom Marku. Broj žiro računa u Komercijalnoj banci je 205 – 9011005461043 - 18, na ime Marko Vučinić. Račun će biti i pod nadzorom Centra za socijalni rad u Leposaviću.

(Z. Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track