POSLE VIŠE OD DVE DECENIJE: Plavi orkestar pravi koncert u Nišu u junu!
Foto: PR

Koncert na tvrđavi

POSLE VIŠE OD DVE DECENIJE: Plavi orkestar pravi koncert u Nišu u junu!

Stars -
Radujemo se ponovno susretu sa Nišlijama 6. juna jer će, kao i svaka dobra proslava, naš koncert biti pun dobrog raspoloženja, rekao je Saša Lošić Loša

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar posle više od dve decenije vraća se u Niš za koncert u petak 6. juna na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, u organizaciji Long Play.

"Toliko je vremena prošlo da se osjećamo kao da dolazimo na neku proslavu godišnjice mature! Radujemo se ponovno susretu sa Nišlijama 6. juna jer će, kao i svaka dobra proslava, naš koncert biti pun dobrog raspoloženja. A mi smo i inače poznati kao dobra grupa za derneke. Odlično se zabavljamo na bini i to prenosimo na publiku. Posebno je dobar osjećaj čuti publiku da pjeva naše pjesme, a mislim da ih Nišlije dobro znaju", kaže Saša Lošić- Loša.

Pre dolaska u Niš, Plavi orkestar je tokom marta i aprila bio na uspešnoj severnoameričkoj turneji gde su osim ekskluzivnog koncerta za ograničen broj posetilaca u klubu "Florida" u Las Vegasu, svirali i u Solt Lejk Sitiju, Los Anđelesu, Sent Luisu, Čikagu, Njujorku i Torontu, a bend je početkom maja bio u Helsingborgu u Švedskoj.

Ulaznice za koncert Plavog orkestra 6. juna na Letnjoj pozornici Niške tvrđave koštaju samo 800 dinara! Mogu se naći preko mreže Eventim, kao i na prodajnom punktu u Obrenovićevoj ulici (ispred Vilin grada) u Nišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track