POSLEDNJA ŽELJA: Dečaku ostalo mesec dana života, on bi da upozna Ibrahimovića
Foto: Reuters

Potresna priča

POSLEDNJA ŽELJA: Dečaku ostalo mesec dana života, on bi da upozna Ibrahimovića

Fudbal -
Osmogodišnjem Hajrudinu jedina želja da se vidi sa svojim idolom, Šveđaninom čiji su koreni iz BiH

SARAJEVO - Osmogodišnji Hajrudin Kamenjaš iz Vareša kod Sarajeva, koji je pre šest godina oboleo od teškog oblika leukemije, prema prognozama lekara ima još oko mesec dana života.

Njegova jedina želja u preostalim danima i nedeljama života je da upozna Zlatana Ibrahimovića, Šveđanina koji vuče korene iz BiH.

"Poslednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom poslednom željom me zadužio mali Hajrudin koji nema više puno vremena. Njegova majka Amela Kamenjaš me takođe zamolila grcajući u suzama da preduzmem sve i pokušam da ispunim ovu poslednju želju njenog sina. Po prognozi lekara mali Hajrudin nema puno vremena, najviše mesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem ili kontakt sa njegovim menadžerom da nam pomognu. Nije nam bitan prevoz i gde se Zlatan nalazi. Ja ću od sebe sve ostalo da organizujem, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane. Verujem u nas", napisala je na svom Fejsbuk profilu Tea Rekić, koja u Nemačkoj ima humanitarnu organizaciju preko koje pomaže u lečenju dece iz BiH.

Hajrudin je sa dve godine oboleo od teškog oblika leukemije, a po svemu sudeći ni transplatacija koštane srži nije donela veći pomak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track