POSLEDNJE REČI PILOTA: Poželeo laku noć i nestao sa radara
Foto: Dejli Mejl

Nestalom avionu ni traga

POSLEDNJE REČI PILOTA: Poželeo laku noć i nestao sa radara

Planeta -
Na sastanku rodbine putnika nestalog aviona i službenika malezijske kompanije došlo je do incidenta kada su ih rođaci gađali flašama punim vode uzvikujući: "Recite nam istinu!"

KUALA LUMPUR - U redu, laku noć, poslednje su reči Zaharija Ahmada Šaha (53), pilota malezijskog aviona nestalog sa 239 putnika i članova posade.

To su reči koje su čuli i malezijski kontrolori letenja iz kokpita nestalog boinga 777. Tu rečenicu izgovorio je jedan od pilota baš u kobnom trenutku kada je boing 777 prelazio iz malezijskog u vijetnamski vazdušni prostor. Posle toga avion na letu MH370 iščezao je sa ekrana radara. Zvaničnici malezijskog civilnog vazduhoplovstva obelodanili su tu informaciju u razgovoru sa rodbinom putnika u jednom hotelu u Pekingu.

U međuvremenu je na 27.000 kvadratnih nautičkih milja nastavljena potraga za nestalim boingom. Čak 49 brodova i 32 letelice uključeni su u potragu za boingom koju je zasenio jedan neprijatan događaj.

Foto: Daily mail
Foto: Daily mail

Naime, na sastanku rodbine putnika nestalog aviona i službenika malezijske kompanije došlo je do incidenta kada su ih rođaci gađali flašama punim vode uzvikujući: "Recite nam istinu!".

http://www.youtube.com/watch?v=AYlnbPFphmQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track