POSLEDNJI TVIT: Pičiz Geldof dan pred smrt objavila sliku sa majkom, koja je umrla zbog droge!

Predskazanje

POSLEDNJI TVIT: Pičiz Geldof dan pred smrt objavila sliku sa majkom, koja je umrla zbog droge!

Pop kultura -
Ja i moja mama - napisala je Pičiz na Tviteru. To je bio njen poslednji tvit

Preminula ćerka Boba Geldofa, Pičiz Geldof dan pred smrt na Instagramu objavila fotografiju sa svojom majkom, Polom Jets, koja je 2000. godine preminula od predoziranja heroinom!- Ja i moja mama - napisala je Pičiz na Tviteru. To je bio njen poslednji tvit... Njena majka Pola je preminula u 41. godini zbog droge. Međutim, i Pičiz je imala iskustva sa narkoticima.

Predozirala se 2010.

Naime u oktobru 2010. Pičiz je umalo preminula jer se predozirala heroinom u svom stanu! Njen prijatelj je brzo pozvao Hitnu pomoć, koja je uspela da je reanimira. Ona je na svoju odgovornost brzo napustila bolnicu i otišla na kućno lečenje. Bob Geldof tada ju je poslao u Afriku da bi je spasao od droge.

Pičiz je bila televizijska voditeljka, manekenka i novinarka. Medijsku karijeru počela je već s 15 godina kad je počela da piše za časopis El, a kasnije je pisala za Telegraf i Gardijan. Imala je i svoju televizijsku emisiju. Iza sebe je ostavila dvojicu sinova. Prošle godine u aprilu je rodila je sina Fedru. Dečak je na svet došao carskim rezom. Manekenka je rodila 24. aprila, na dan kada bi njena pokojna majka Paula Jetes proslavila svoj 54. rođendan. Sa suprugom Tomasom Koenom ima i sina Astala. S drugim detetom zatrudnela je šest meseci nakon rođenja prvog deteta.

Bila je kleptoman

Godinu dana nakon što je jedva preživela predoziranje heroinom Pičiz je uhvaćena u sitnoj krađi! Ona je naime ukrala kozmetiku u robnoj kući "Bats" u Londonu. To je bio čak šesti put da je privođena zbog krađa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track