Postoji Bog, nije mu dao da brzo završi!

Davitelj stabilno

Postoji Bog, nije mu dao da brzo završi!

Crna Hronika -
Smrt bi za njega bila najlakša kazna, napisao je na Fejsbuku jedan prijatelj Stele Gundelj (26), koju je u sredu zadavio bivši dečko Aleksandar Šundić (23)

BEOGRAD - Pretio da će se ubiti kad ga je ostavila!Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je u sredu zadavio Stelu Gundelj (26) u njenom iznajmljenom stanu u naselju Medaković, oporavlja se od povreda koje je zadobio kad je pokušao da se ubije skokom sa drugog sprata u beogradskoj Palati pravde. Pokušaj samoubistva dogodio se u petak, baš u vreme kad je nekoliko stotina ljudi pratilo zverski ubijenu devojku na večni počinak.- Bio sam na sahrani. Ona je bila anđeo. Postoji Bog, jer mu nije dao da brzo završi... To bi za njega bila najlakša kazna! Uživao je u gašenju njenih očiju, a one su bile prelepe - napisao je na Fejsbuk stranici mladić koji se predstavio kao prijatelj pokojne Stele.U postu koji je postavio i na Stelinoj, ali i na Aleksandrovoj stranici detaljno je opisao šta se dogodilo između njih dvoje.- Raskinuli su u decembru. Nije mogla da ga vara, jer je već davno raskinula. Veza je počela njenom rečenicom da „ne želi ozbiljnu vezu“ - ispričao je prijatelj devojke.Kako je naveo, kad je prekinula romansu, Aleksandar je zvao Stelu i pretio da će se ubiti ako se ne vide.- Kad sam je pitao zbog čega mu izlazi u susret, ona je odgovorila da ne može nikog da nosi na duši. Videli su se u ponedeljak, a onda i u utorak u menzi na Karaburmi, gde je ona pokušala da smiri situaciju. On je prespavao noć, došao pred njena vrata kad je kretala na posao... Dalji epilog znamo. Iskoristio je njenu dobrotu - napisao je prijatelj Stele Gundelj.(J. S.)

Stela Gundelj
Stela Gundelj

Prijatelji na Fejsbuku žale za Stelom
Prijatelji na Fejsbuku žale za Stelom

Ubica pod pojačanim nadzoromAleksandar Šundić nije životno ugrožen i zadobio je povrede kičme i nogu.- Čim njegovo zdravstveno stanje bude dozvolilo, on će biti prebačen u zatvorsku bolnicu - potvrdili su za Kurir iz te bolničke ustanove.Ispred njegove sobe neprekidno dežuraju zatvorski stražari, jer mu je sudija Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana. Aleksandar Šundić je, kako navode, u teškom psihičkom stanju i zbog toga je pod pojačanim nadzorom lekara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track