POTERNICA: Ovo je osumnjičeni za napad na policajca u NS!
Foto: MUP

Novi Sad

POTERNICA: Ovo je osumnjičeni za napad na policajca u NS!

Crna Hronika -
Novosadska policija objavila je fotografiju mladića za koga se sumnja da je jedan od trojice muškaraca, koji je napao policajca

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu traga za osobom sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je jutros, oko 9 sati, na Bulevaru oslobođenja, učestvovao u napadu na policajca.

Pozivamo građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave policiji, pozivom na broj telefona 064 892 4055.

Da podsetimo, trojica mladića napala su, pretukla i razoružala policajca A. A. (30) na dužnosti uzveši mu pištolj u napadu koji se dogodio jutros oko 9 časova u novosadskoj ulici Bulevar oslobođenja kod broja 21.

Policajac je zadobio teže povrede grudnog koša, stomaka i glave, udarcima nogama i rukama, izjavila je portparol novosadske Službe hitne medicinske pomoći Kristina Jovanović.

On je posle ukazane lekarske pomoći i opservacije u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine pušten u stabilnom stanju kući.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, trojicu mladića, od kojih su dvojica bila potpuno u crnom, građani su prvo uočili u Bulevaru oslobođenja kod broja 9.

Pošto se u blizini nalazila trafika, radnja, ali i poslovnica Poštanske štedionice, a mladići su im bili sumnjivi, građani su pozvali policiju, a na poziv je odgovorio policajac na motoru.

Kada im je prišao da ih legitimiše, sva trojica su stavili fantomke na glave i počeli da ga besomučno udaraju i tuku. Odmah potom oteli su mu i pištolj i ispalili hitac u njegovom pravcu, ali su ga srećom promašili.Pobegli su i potera za njima trenutno je u toku. U poteru je uključen i policijski pas tragač.

FOTO: MUP SRBIJE
FOTO: MUP SRBIJE
http://www.youtube.com/watch?v=7_1QizFExpQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track