POTPREDSEDNIKA DS PROZIVALI NA TVITERU: Borko, da li vam je samo vlast bitna?

Oštro!

POTPREDSEDNIKA DS PROZIVALI NA TVITERU: Borko, da li vam je samo vlast bitna?

Politika -
Borko Stefanović se u početku trudio da zainteresovanima na miran način objasni kako od Pajtićevog poziva na ujedinjenje opozicije neće biti ništa, ali je ubrzo izgubio živce kada mu je uvređeni funkcioner LDP spomenuo neke od skandala DS u koje je Borko bio lično umešan

BEOGRAD - Tek što je postao novi potpredsednik Demokratske stranke i to sa najviše dobijenih glasova delegata, Borko Stefanović našao se u vrlo neprijatnoj situaciji, da na društvenim mrežama odgovara na najave predsednika DS Bojana Pajtića o ujedinjenju opozicije, ali i na neka druga pitanja.

Naime, raspravu je započeo novinar Nenad Stefanović, koji je Borku na društvenoj mreži tviter postavio pitanje:

"Zašto se DS upliće u tu nebuloznu priču o ujedinjenju sa LDP NDS?", a zatim je zaključio da ispada da je Demokratskoj stranci ponovo važnija vlast od političkih ideja.

Na to mu je Borko Stefanović odgovorio da nema nikakvog razloga za bojazan i da nema priča o ujedinjenju , pogotovo ne sa liderima tih stranaka. Ovaj poslednji deo očigledno je posebno pogodio funkcionera LDP Dragana Kovačevića koji je potpredsedniku DS rekao da bi bilo bolje da nema nekih drugih stvari, poput plaćanja odštete od milion dolara za Miladina Kovačevica (što se dogodilo za vreme vlasti DS, dok je u ministarstvu spoljnih poslova radio i Borko Stefanović).

Potpredsednik DS mu je žestoko uzvratio, govoreci da drugačiji pristup nije ni očekivao, a zatim podvukao da te stvari sigurno nemaju veze sa njim lično i sa sadašnjom DS, vec možda sa nekim ko je otisao u NDS Borisa Tadića.

Rat na tviteru nastavio se i u narednim porukama, a uključili su se i "obični posmatrači", poput jedne Danijele, koja je upitala Borka Stefanovića zasto je arogantan i istakla da nije naučio lekcije iz prošlosti.

Bilo kako bilo, u DS očigledno nisu svi najsrećniji zbog Pajtićevih ideja o ujedinjenju opozicije, a ni u drugim strankama, ako je suditi po stavovima njihovih funkcionera i članova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track