Lopovi ukrali Kežmanov porše!
Foto: Sasa Pavlic

Potraga Lopovi ojadili fudbalera

Lopovi ukrali Kežmanov porše!

Crna Hronika -
Vozilo čiji je formalni vlasnik Kežmanov tast Predrag P., ali ga koristi bivši fudbaler, bilo parkirano ispred kuće

BEOGRAD - Ljubimca mu ukrali ispred kuće!Nepoznati razbojnici ukrali su u noći između utorka i srede skupoceni „porše kajen“, koji je formalno u vlasništvu Predraga P., ali koji već duže koristi Predragov zet Mateja Kežman, bivši fudbaler Partizana!Džip je bio parkiran u Ulici Dragana Rakića u Beogradu, ispred kuće u kojoj Kežman živi sa suprugom. Da je vozilo nestalo, prvi je primetio upravo bivši fudbaler Partizana, PSV, Čelsija i još nekoliko poznatih evropskih klubova.- Kežman je juče ujutru s trudnom suprugom došao u policijsku stanicu i prijavio da je ukraden „porše“ njegovog tasta. Fudbaler je rekao da je i on na osnovu ovlašćenja vozio taj džip. Ispričao je da je u utorak oko 23 sati parkirao „porše“ ispred kuće i ubrzo legao da spava - kaže izvor Kurira iz istrage. Kad se Kežman probudio, automobila više nije bilo!- Bivši fudbaler je rekao da je ustao oko 9.30 sati, a kad je izašao iz kuće, video je da su mu lopovi ukrali vozilo. On je rekao da automobil, iako je skupocen, nije bio obezbeđen posebnim sigurnosnim sistemima - kaže izvor Kurira i dodaje da su Mateja Kežman i njegova supruga rekli da tokom noći nisu čuli ništa što bi ih navelo da posumnjaju da se ispred kuće nešto dešava. Policija je odmah posle prijave raspisala potragu za crnim „porše kajenom“ nemačkih registracija.(E. K.)

Vrednost polovnog
Vrednost polovnog

Kežman bez komentaraReporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt s Matejom Kežmanom, ali on nije odgovarao na pozive.

Dvaput hvatanKežmana su u aprilu 2012. za pet dana dvaput zaustavili saobraćajci dok je vozio pod dejstvom alkohola. Jednom je imao 0,5, a drugi put 1,3 promila alkohola u krvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track