Povezivanje sa univerzumom

Rekonekcija ili lečenje najtežih bolesti bez ikakvog dodira

Povezivanje sa univerzumom

Život -
Iako naučnici ne mogu tačno da utvrde kako deluje, terapeuti koji praktikuju ovu metodu iscelili stotine hiljada pacijenata

Rekonektivno lečenje izuzetno je uspešna metoda lečenja, koja je uzdrmala svetske lekarske krugove. To je beskontaktna metoda, nema fizičkog dodira između terapeuta i pacijenta. Još u potpunosti nije utvrđeno kako rekonekcija deluje, ali potvrđeno je da daje rezultate. Do sada je izlečeno nekoliko stotina hiljada pacijenata širom sveta, a trenutno postoji oko 60.000 rekonektivnih praktičara u 70 različitih država. Od 2009. godine Srbija je 71. zemlja koja je uvedena u bazu podataka rekonekcije.

Od tada je prva generacija praktičara obučenih u Beogradu počela s radom. Pacijenti su počeli da prijavljuju izlečenja od raka, bolesti vezanih za sidu, epilepsije, sindroma hroničnog umora, multiple skleroze, reume i osteoartritisa, urođenih deformiteta, cerebralne paralize, kao i drugih ozbiljnih tegoba."Rekonektičari" kažu da je rekonekcija proces ponovnog usklađivanja čoveka s takozvanim energetskim linijama univerzuma. Prema učenju rekonekcije, prvobitno su meridijani na našim telima, koje pojedini još zovu i akupunkturnim linijama, bili povezani s mrežom energetskih, svetlosnih i informacijskih linija koje okružuju planetu. Iako su oni sada samo ostaci onoga što su nekad bili, ipak nastavljaju da služe kao veza sa univerzumom i predstavljaju kanal za prenošenje energije, svetlosti i informacija između vasione i čovečanstva. Tokom tretmana ležite na leđima na terapeutskom krevetu, izuveni, zatvorenih očiju.Dr Erik Perl, najpoznatiji praktičar rekonekcije na planeti, objasnio je da je to proces u kome se ponovno usklađujemo s koordinatama unošenjem "novih" linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacija i svetlosti, i tako obezbeđuje i naše lečenje i našu evoluciju.- To nije energetsko lečenje. To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije. Čini se da se tu događa neki proces odlučivanja između duha, duše, uzvišene svesti osobe na stolu i Boga, Ljubavi ili Univerzuma - kaže dr Perl.

Dr Erik Perl: To nije energetsko lečenje. To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije
Dr Erik Perl: To nije energetsko lečenje. To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track