POVRATAK SA BALIJA: Brena prekinula odmor zbog bolesne majke
Foto: Dragan Kadić

Što se mora, mora se

POVRATAK SA BALIJA: Brena prekinula odmor zbog bolesne majke

Stars -
Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović otputovali su povodom 22 godine braka na Bali, ali se vraćaju jer Brenina mama ide na operaciju oba kolena

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović častili su se povodom 22 godine braka egzotičnim putovanjem na Bali, ali se vraćaju jer Brenina mama ide na operaciju oba kolena.

Dvonedeljni odmor, koji je Boba Breni darivao kao poklon-putovanje supružnici su iskoristili za potpunu relaksaciju na više destinacija ali su ipak morali da se vrate zbog zdravstvenog stanja njene mame Ifete Jahić. Poznati par je prvo uživao u detoks tretmanima na Tajlandu, gde tradicionalno odlaze, a zatim su produžili na Bali, gde uživaju u toplom moru i apsolutnom miru.

Brenina mama već nekoliko meseci čeka na operaciju kolena. Nekoliko puta je hirurški zahvat otkazivan ali Ifeta ovog puta ide u bolnicu.

"Moja mama mora da ide na operaciju kolena i to je trebalo da se uradi još u septembru. Srela sam tada prijatelja koji mi je otkrio da je njegova baka sa 83 godine operisala koleno na VMA i nisam mogla da poverujem koliko je medicina uznapredovala jer se nekada nisu odlučivali da starije osobe podvrgavaju operativnim zahvatima", ispričala je nedavno Brena.

Međutim, pevačica kaže da nerado govori o majčinoj operaciji.

"Publicitet te vrste mi ne prija, zdravstveni problemi nisu tajna, ali nije mi drago da o tome javno govorim. Ja sam tu da zabavim narod, a ne da jadikujem. Kad sve prođe pričaću o tome kao jednom novom iskustvu", kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track