UGAŠEN POŽAR U KRNJAČI: Izgorelo skladište sa igračkama!
Foto: N. Milicevic

Beograd

UGAŠEN POŽAR U KRNJAČI: Izgorelo skladište sa igračkama!

Beograd -
Plamen je zahvatio magacin površine oko 1000 kvadrata, a u gašenju je učestvovalo45 vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila

BEOGRAD - Požar u magacinu dečjih igračaka na Pančevačkom putu u Krnjači je ugašen i u njemu niko nije povređen, rekla je načelnica Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije MUP-a Sanja Žugić Vuksanović.

"Požar je ugašen. Bilo je malo problema i u toku je dogašivanje", rekla je Sanja Žugić Vuksanović.

Požar je gasilo 45 vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila.

Da podsetimo jak požar zahvatio je danas popodne oko 15.00 sati magacin preduzeća " Jugoslavija publik" na Pančevačkom putu 34 u naselju Krnjača.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama plamen je zahvatio prostor površine oko 1000 kvadratnih metara u kome se navodno nalaze dečije igračke.

- U magacinu dečjih igračaka na Pančevačkom putu u Krnjači danas oko 15 časova izbio je požar, čije je gašenje u toku i niko nije povređen, rekla je načelnica Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije MUP-a Sanja Žugić Vuksanović.

On je rekla da požar gasi 45 vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila.

- Požar je bio u razbuktaloj fazi kad smo došli. Objekat je ceo u plamenu i sve je lako zapaljivo, pa otežava lokalizaciju, rekla je ona i navela da nema povređenih i ugroženih od požara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track