POŽAREVAC: Pančevka poginula u sudaru bicikla i motora!
Foto: KURIR

Saobraćajna nesreća

POŽAREVAC: Pančevka poginula u sudaru bicikla i motora!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je biciklista počeo da skreće preko une linije kada je na njega prilikom preticanja naleteo motor na kome su bile dve osobe. Prilikom pada devojka koja je bila putnik na motoru je poginula

POŽAREVAC - Na putu Požarevac - Veliko Gradište u blizini benzinske pumpe “Atlantik”, juče oko 15.45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula dok su dve osobe teško povređene.

Vozač bicikla Zlatibor S. (1959) iz Ćirikovca, krećući se iz pravca Veliko Gradište – Požarevac, započeo je skretanje preko pune linije ka benzinskoj pumpi “Atlantik” u momentu kada je vozač motocikla marke “Honda” Dejan Đ.(1973) iz Pančeva otpočeo preticanje na mestu gde je to uzdužnom linijom zabranjeno.

Motocikl je prednjim čeonim delom udario u levu bočnu stranu bicikla i izleteo van puta u obližnje njive gde je usled pada putnik na motoru, Nataša Đaković (1970) iz Pančeva, od zadobijenih povreda preminula na mestu nesreće.

Oba vozača prevežena su u požarevačku bolnicu gde im je ukazana pomoć i konstatovane teške telesne povrede.

Protiv učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi nakon konsultacija sa Osnovnim javnim tužilaštom u Požarevcu policija će podneti adekvatne prijave.

( Ebraničevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track