POŽURITE, OGRANIČEN BROJ: Od petka prodaja ulaznica za ROCK@EXIT!

Po ceni od 999 dinara

POŽURITE, OGRANIČEN BROJ: Od petka prodaja ulaznica za ROCK@EXIT!

Exit 2018 -
Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Egzit ili Egzit Avanturu mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival

U petak, 4. aprila, u podne počinje prodaja ulaznica za ROCK@EXIT, jednodnevni R’n’R festival koji će biti održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini Egzita!

Na festivalu ROCK@EXIT pored Qeeens of the Stone Age nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Epetitor.

Veoma ograničen broj ulaznica po poklon ceni od 999 dinara biće dostupan putem sajta gigstix.com od petka, 4. aprila u podne. Sledeća, promotivna cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će redovna cena biti 2.499 dinara.

Nakon što se kontigent ulaznica po ceni od 999 dinara rasproda, ulaznice po promotivnoj ceni od 1.499 dinara biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije. Ulaz na ROCK@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za Egzit, uz uslov da se prethodno registruju.

Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Egzit ili Egzit Avanturu (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne Egzit avanture koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na Egzit festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track