PRAVI TIGAR: Umiljata maca postala zver i napala gazdu!
Foto: Fejsbuk

Završili u bolnici

PRAVI TIGAR: Umiljata maca postala zver i napala gazdu!

Ludi svet -
Mačka stara dve i po godine sa belim i tigrastim šarama je ogrebala lice sestre svog vlasnika, vlasnikove ruke i noge, kao i noge njegovog brata starog deset godina

Mačak po imenu Kat je iz čista mira napala svog vlasnika i njegovu porodicu, nakon čega su oni morali da se leče u bolnici.

Kućni ljubimac porodice iz Kalifornije nikada ranije nije bio agresivan. Mačka stara dve i po godine sa belim i tigrastim šarama je ogrebala lice sestre svog vlasnika, vlasnikove ruke i noge, kao i noge njegovog brata starog deset godina.Sve troje je imalo površinske rane i lečili su ih u bolnici.

"Mačak je potrčao i skočio na njegovu (bratovu) nogu i držao se čvrsto za nju. On nikada nije bio agresivan mačak, nikada nije bio zao, samo je odlepio", rekao je vlasnik mačka. Nakon napada nisu mogli da smire mačka koji je frktao i branio se kandžama.

Vlasnik je pozvao Gradski centar za kontrolu životinja, ali kako je on bio zatvoren, obratio se policiji i vatrogascima.Vatrogasci su namamili mačka u kavez i odveli ga do najbliže organizacije za brigu o životinjama.

(Independet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track