Kurir ekskluzivno saznaje

Pred hapšenjem bivši ministar iz DS

Politika

Autor:

Sledeće nedelje mogao bi da bude uhapšen bivši ministar iz Demokratske stranke zbog malverzacija i korupcije, tvrdi izvor Kurira

hapšenje, ministar, DS, demokrata

BEOGRAD - Uskoro hapšenja!
Već sledeće nedelje mogao bi da bude uhapšen jedan bivši ministar iz Demokratske stranke zbog malverzacija i korupcije, saznaje Kurir od funkcionera iz vrha sadašnje vlasti.

- Mogu da kažem da će to biti prilično spektakularna vest. Odlučni smo da se uhvatimo u koštac sa organizovanim kriminalom. To će biti bivši ministar i funkcioner DS, ali u ovom trenutku ne mogu da otkrijem njegovo ime. Poznato je svima da ima putera na glavi, i to znaju i ljudi iz DS. Razumljivo je da o imenima još uvek ne može javno da se priča, ali tužilaštvo i policija već dugo imaju sve podatke - ispričao je izvor Kurira, koji - kako je rekao, iz opravdanih razloga - nije želeo da otkrije identitet.

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala, nije želeo da komentariše ovu informaciju, ali nam je u njegovom kabinetu rečeno da takve informacije ne mogu da objavljuju jer je to državna tajna.

- Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni - bilo je sve što su nam rekli u Vučićevom kabinetu.

Vučićev kabinet: Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni zoom Vučićev kabinet: Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni

Nikolić najavio hapšenja

Da će avgust biti vruć kada je u pitanju sudbina pojedinih političara, nedavno je najavio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavivši da će borba protiv korupcije i kriminala biti odlučna, oštra i opasna i da je moguće da će Srbija dobiti svog Sanadera.

- Videćemo ko je koliko umešan, ne mogu sad da kažem da ćemo dobiti Sanadera, ali može da se desi. Ne treba proganjati bivše - rekao je Nikolić, ali i poručio da će sigurno biti organizovana „hajka“ na kriminal.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (106)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • opasnazona

  opasnazona

  A onda ce taj ministar ili ta stranka da iznese neke nove informacije o nekom bivsem ministru iz SPS-a ili URS-a za koga su cutali, i tako ce nastati haos. Vrana je poznata po vadjenju ociju, ali vrana vrani ne vadi oci, tako da cisto sumnjam u tu najavu.

  138 Odgovori 
 • elpida

  elpida

  Vucicu,narod Srrbije,ne ocekuje,spektakularnu vest,vec hapsenje javno,kao sto sto je bilo hapsenje Dzajica i Cvetkovica,i ne samo jednog ministra,vec podosta njih,jer je vecina,sa puterom,na glavi.Ja,licno,mislim ,da je to zamajavanje naroda,ali ti tako kazes,,,,,pa da ti verujemo na rec.

  129 Odgovori 
 • Бобан Милетић Бапси

  Бобан Милетић Бапси

  Сви , сви , сви !!! Само немој после да испадне као и до сада - ГРЕШКА ?! Па још и одштету ( вишемилионску - у еврима ) да му плаћамо ?! Кад хапсите , хапсите - али СТВАРНО !!!

  123 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jelena

  jelena

  Hahahahaha mislis na ono, da ste manje kraduckali pa da vam se progleda kroz prste, ali mnogo ste krali... A on je opet ministar

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Briselski sporazum ne koči priključenje Evropskoj uniji Marko Ðurić, direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!