Predaje se Miša Banana!

Sledi hapšenje, mnogi političari u panici

Predaje se Miša Banana!

Društvo -
Rodoljub Radulović, desna ruka narko-bosa, uskoro dolazi u Srbiju. Spreman je da ispriča sve o kriminalnim poslovima klana, kao i o vezama s političarima

BEOGRAD - Još i njega da dočekamo.Rodoljub Radulović, blizak saradnik narko-bosa Darka Šarića, uskoro bi mogao da dođe u Srbiju, gde će se predati nadležnim organima, saznaje Kurir. Radulović je spreman da kaže sve što zna, a prema rečima našeg izvora, i sam Šarić je čekao da se Banana vrati, pa da otkrije sve o svojim vezama s ljudima iz nekadašnjeg državnog vrha!Političke veze - Ovo je početak kraja za mnoge političare, uključujući i one koji su doskoro bili u samom državnom vrhu. Već izvesno vreme traju pregovori s Radulovićem, sada su se poklopile sve kockice i on je spreman da se vrati u zemlju, da se preda nadležnim organima i kaže sve što zna o trgovini narkoticima, jer je on iznajmljivao brodove Šariću za transport. Isto tako, on je spreman da govori i o svojim vezama, kao i o vezama narko-bosa Darka Šarića s političarima - kaže izvor Kurira i podseća da je upravo Banana bio na vezi s Dačićevim bivšim šefom kabineta Brankom Lazarevićem, kome je navodno odavao poverljive podatke o Šariću iz MUP.Šarić spreman da govori- Međutim, neće samo Radulović „otvoriti dušu“. I sam Šarić će uskoro progovoriti o svojim „prijateljima“ s političke scene, političarima koji su bili na njegovom platnom spisku, o tome koga je sve držao na vezi, ali i onome što najviše intrigira javnost - ko mu je dolazio u vilu na Tatarskom brdu i ko je sve na famoznim snimcima s raskalašnih žurki. Njegovo svedočenje će biti mnogo važnije od onoga što će reći Miša Banana - kaže izvor Kurira.Izvor našeg lista još dodaje da je malo verovatno da će Raduloviću, u zamenu za svedočenje, biti ponuđen status svedoka-saradnika ili bilo kakav povlašćen status.- Teško da će o tome moći da se pregovara. Šarić je u zatvoru, kao i veći deo te kriminalne strukture, tako da shvata da su mali izgledi da kao slobodan igrač još neki vremenski period „preživi“ sam - navodi naš izvor.Radulović je u bekstvu od 2010. godine.

Duga Tradicija političari mu nisu odoleli TADIĆ POZNAVAO MIŠU BANANU, MIĆUNOVIĆ VEČERAO S NJIMVladimir Popović, direktor Instituta za javnu politiku, rekao je pre nekoliko meseci u emisiji „Jedan na jedan“ na RTV da se i bivši šef države viđao s Radulovićem i da to zna ceo grad!- Znam da se i Boris Tadić viđao s Mišom Bananom na tenisu! Nije to neka tajna. To zna ceo grad! Sedeo je u „Kolingu“, bio je predsednik Teniskog saveza Srbije - kazao je bivši šef Biroa za koordinaciju s medijima u vladi Zorana Đinđića.I Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta DS, priznao je da je jednom prilikom večerao sa Šarićevim čovekom od poverenja.

VezeDAČIĆ: BANANA MI JE PRIJATELJIvica Dačić, bivši premijer i ministar unutrašnjih poslova, priznao je da mu je Rodoljub Radulović porodični prijatelj, ali da nije znao čime se on bavi.- Da li je moguće da čovek, ako je istina ono što se piše za njega, bio toliko bezobrazan i u stanju da čak pokvari dobre porodične odnose sa mnom, s mojom decom, taštom. Kad sam ga sreo poslednji put, a to je bilo na proslavi Teniskog saveza, ništa mu nisam rekao. On mi je rekao - to je sve neistina. Ako je to sve tačno, postoje bezbednosne strukture koje štite premijera, a ne da ih puštaju da uđu u bilo kakav kontakt koji može da nanese štetu državi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track