Predsednik Nikolić ima poverenja u obezbeđenje

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova

Predsednik Nikolić ima poverenja u obezbeđenje

Politika -
Mi smo svesni svakodnevno situacije da nešto može da se dogodi i da bi krivica pala na teret naših službi, rekao Slobodan Nedeljković

BEOGRAD - Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Slobodan Nedeljković izjavio je da predsednik Srbije Tomislav Nikolić ima poverenja u policajce koji ga štite i da MUP istražuje šta se desilo u vezi presretanja kolone vozila u kojoj se kretao Nikolić."Mi smo svesni svakodnevno situacije da nešto može da se dogodi i da bi krivica pala na teret naših službi. Mi radimo intezivno na tome, svaku i najmanju sitnicu koja se nekome učini da nije bitna, mi istražujemo", rekao je Nedeljković.

Povodom tog incidenta koji se dogodio u petak popodne na autoputu, iz kabineta predsednika Srbije saopšteno je da je Nikolić izrazio svoje puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednost. Predsednik Nikolić takođe je izrazio uverenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u sinoćnjem saopštenju.

Kako su preneli mediji, kolonu vozila pod pratnjom u kojoj je bio i Nikolić više puta je presekao džip za čijim volanom je bio vozač generala MUP-a.U MUP-u obećavaju i skori epilog afere oko prisluškivanja, odnosno telefonskih listinga, a pomoćnik ministra navodi da postoje službe, odnosno agencije, "koje kontrolišu taj nadzor da li je ovlašćen ili nije". "Sistem je tako koncipiran da se samovolja spreči", kazao je Nedeljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja