Pregled i popravka šina u Ulici 27.marta menja trasu tramvaja

Beograd

Pregled i popravka šina u Ulici 27.marta menja trasu tramvaja

Beograd -
Od subote pola sata posle ponoći do ponedeljka u 3.30 sati doći će do izmena rada tramvajskog saobraćaja zbog pregleda i popravke tramvajskih šina u Ulici 27. marta

BEOGRAD - Tokom predstojećeg vikenda, od subote pola sata posle ponoći do ponedeljka u 3.30 sati doći će do izmena rada tramvajskog saobraćaja zbog pregleda i popravke tramvajskih šina u Ulici 27. marta, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Tramvaji sa linije 2 će saobraćati na spoljašnjem krugu: Pristanište – Glavna železnička stanica – Trg Slavija – Vukov spomenik – Dorćol – Pristanište. Tramvaji sa linije 10 će u oba smera saobraćati na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) – Banjica, preko Pristaništa i Glavne železničke stanice do Slavije, i dalje redovnom trasom.

Tramvajska linija broj 5 se ukida. Na relaciji Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Vukov spomenik uvodi se autobuska linija 5A koja će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Na tramvajskoj linija 6 se uvode dodatni tramvaji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja