KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VELJKA RAŽNATOVIĆA: Branio sam devojku i sebe!

Saslušani akteri preksinoćne tuče u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VELJKA RAŽNATOVIĆA: Branio sam devojku i sebe!

Crna Hronika -
Nakon saslušanja u policiji, sedamnaestogodišnji naslednik pevačice optužen pred Odeljenjem za maloletnike Višeg suda; Veljko: Ti momci su provocirali mene i moju devojku, očigledno su došli da izazovu incident
1 / 4

BEOGRAD - Saslušanje trajalo dva sata.Protiv Veljka Ražnatovića (17), sina folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, policija je Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje zbog sumnje da je u utorak uveče, ispred svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana, pretukao Mihaila Jovanovića (17) i naneo mu lakše povrede!Negirao krivicuKrivična prijava podneta je posle Veljkovog jučerašnjeg dvočasovnog saslušanja u stanici policije na Savskom vencu, gde je oko 11 sati došao u pratnji tetke Lidije Ocokoljić i advokata Miše Petrovskog. Saslušanje je završeno oko 13 sati, a Veljko je, na vlastito insistiranje, iz policije izašao na sporedni izlaz kako bi izbegao brojne novinare i foto-reportere! Tokom saslušanja Veljko je, kako saznajemo, negirao da je tukao Mihaila i tvrdio da ga je on provocirao, vređao i gađao kamenjem sa još desetoricom svojih drugara!Veljkova verzija- Nisam ga udario iako je vređao i provocirao mene i moju devojku Mašu. Samo sam branio sebe i nju. Po svemu sudeći, oni su i došli ispred moje kuće da bi izazvali incident - rekao je, kako saznajemo, Veljko u policiji.Incident se dogodio u utorak oko 22.10 sati, dok je Veljko s devojkom Mašom stajao na trotoaru ispred kuće u Ulici Ljutice Bogdana.

Nije došla sa sinom u policiju... Ceca Ražnatović
Nije došla sa sinom u policiju... Ceca Ražnatović

- Dvojica momaka, koje sam prvi put u životu video, prošli su pored kuće i počeli da me psuju. Pitao sam ih šta hoće, ali oni su samo prošli. Nekoliko minuta kasnije vratili su se u društvu još sedmorice-osmorice mladića - ispričao je, navodno, Veljko na saslušanju.Mihailo i njegovi prijatelji, kako je rekao, počeli su da dobacuju i da gađaju kuću kamenjem. Stajali su kod autobuske stanice preko puta, ali nisu ulazili u gradski prevoz.- Pitao sam ih zašto provociraju, a oni su postali još gori. Rekao sam Maši da pričeka i otišao do njih. Počelo je gurkanje među nama. Nije bilo nikakvih šamara niti udaranja - rekao je mladi Ražnatović.Kamere sve snimileVeljko Ražnatović je ispričao da su komešanje videli mladići koji obezbeđuju parking, pa su, kako je ispričao, pritrčali da mu pomognu, i oni će najverovatnije biti pozvani kao svedoci.- Incident su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnjih lokala i stadiona Marakana i ti snimci su pomogli u rasvetljavanju ovog incidenta - kaže izvor iz istrage.Svetlana Ceca Ražnatović, Veljkova majka, juče nije htela da daje izjave u vezi sa ovim incidentom. Ona se do zaključenja ovog broja nije javljala na pozive novinara Kurira niti je odgovarala na poruke.

U bolnici... Mihailo Jovanović
U bolnici... Mihailo Jovanović

Napadnuti Mihailo Jovanović takođe dao izjavu u policiji ŠUTIRALI SU ME I UDARALI GRANOMBrutalno. U policiji su juče saslušani i povređeni Mihailo Jovanović i jedan od njegovih drugara koji su tokom incidenta bili s njim. Mihailo je došao u stanicu u pratnji oca Milana pravo iz bolnice, gde je bio na previjanju glave. Prema rečima njegovog oca, Mihailo je na saslušanju ponovio da su ga tukli Veljko i jedan „puniji pripadnik obezbeđenja“!- S trojicom drugara pratio sam dve devojke na autobusku stanicu. Išli smo Ulicom Ljutice Bogdana od stadiona uzbrdo do druga Boška S., a Veljko je počeo da nas vređa: „Si.e! Pi...ce!“ Ignorisali smo ga i produžili dalje - rekao je, nezvanično saznajemo, Mihailo.On je ispričao i da su se kasnije vratili da isprate dve devojke i tada im je na autobuskoj stanici prišao Veljko s telohraniteljima.- Bez povoda mi je udario dva šamara. Probao sam da uzvratim, a čovek koji je bio s njim mi je rekao: „Da li ti znaš koga si pokušao da udariš? Znaš li ti ko je on?“ - ispričao je Mihailo, koji je potom pao, a Veljko i njegov telohranitelj počeli su da ga šutiraju. Zatim ga je telohranitelj udarao u glavu granom koju je otkinuo s drveta sve dok mu nije pozlilo i dok se ponovo nije srušio na zemlju.

Ko je famozna MašaŠEST MESECI U VEZI S VELJKOMMaša Terzić, koju je Mihailo Jovanović navodno vređao, ćerka je predsednika OFK Beograd Zvezdana Terzića i s Veljkom je oko šest meseci. On ju je za svoju slavu Sveti Nikola 19. decembra prvi put upoznao sa Cecom i mediji su tada pisali da je folk zvezda bila oduševljena devojkom svog sina. Čak su ranije i na Fejsbuku objavili da su se verili i okačili sliku dijamantskog prstena. Oni bukvalno svaki dan provode zajedno i kače zanimljive slike na društvene mreže, i mnogi prijatelji ih podržavaju.Cecina ćerka Anastasija nedavno je počela da se zabavlja s Mašinim rođenim bratom Kostadinom. Jako su zaljubljeni i svoju ljubav ne kriju. Iz drugarstva se s vremenom rodila ljubav između njih. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali ubrzo je shvatio da je suvišan.

Mesto napada... Okršaj se desio ispred kuće Cece Ražnatović
Mesto napada... Okršaj se desio ispred kuće Cece Ražnatović

SatnicaKAKO JE DOŠLO DO SUKOBA- 22.10 Veljko i Mihailo se sreću na ulici- 22.15 Veljko nasrće na Mihaila i udara mu dva šamara- 22.30 Telohranitelj i Veljko ga šutiraju, a onda udaraju granom po glavi- 22.40 Konobarica pomaže Mihailu- 22.55 Mihaila prebacuju u Urgentni centar na pregled

Voli borilačke sportovePROŠLE GODINE POVREDIO GLAVUKrajem decembra prošle godine Veljko Ražnatović je privukao pažnju medija kad je završio u Urgentnom centru zbog povreda glave. U početku je bilo nedoumica zašto je Veljko došao u Hitnu pomoć, a potom otišao pre pregleda, ali je Ceca Ražnatović ubrzo razjasnila sve nedoumice oko povrede svog sina.- Veljko trenira ultimat-fajt i tokom sparingovanja mu je pukla arkada - ispričala je pevačica.Inače, u isto vreme na Jutjubu je osvanuo snimak treninga Veljka Ražnatovića, koji već nekoliko meseci trenira MMA, jednu od najbrutalnijih borilačkih veština.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja