PREOKRET: Sad Din želi razvod, smučilo mu se Torijino glumatanje

Dosta mu svega

PREOKRET: Sad Din želi razvod, smučilo mu se Torijino glumatanje

Pop kultura -
Din je prevario, ali Tori je takođe bila zaslužna za to što se dogodilo. Sada mu je dosta i zapretio joj je razvodom

Problematični brak glumice Tori Speling dobio je svoj preokret. Uprkos tome što je prevario, glumica Tori Speling ostala je uz svog supruga Dina Mekdermota, ali on joj je svojim poslednjim potezom slomio srce do kraja.

Naime, Din želi razvod. Dinu je već dosta i umoran je od toga da Tori stalno glumi žrtvu, rekao je izvor.

"Da, Din je prevario, ali Tori je takođe bila zaslužna za to što se dogodilo. Sada mu je dosta i zapretio joj je razvodom', rekao je izvor. Izvor tvrdi kako je Torina odluka o snimanju rijaliti šoua dok je njihov brak u krizi kap koja je prelila čašu.

"Pre bi Din učinio šta god je Tori poželela, ali ovo je sve otišlo predaleko', rekao je izvor. "Javno sramoćenje Dina je jedna stvar, ali snimati šou, koji bi jednog dana mogla gledati njihova deca, stvarno ga je razljutil", dodao je.

Uprkos njegovoj pretnji razvodom braka, izvor je otkrio kako Speling smatra da će ga ta ideja pustiti nakon premijere emisije. "Tori je uverena kako Din neće zadati konačni udarac njihovom braku. Što se nje tiče, sigurna je u to da je ona jedina koja odlučuje hoće li se razvesti ili ne. Ali, to bi joj se moglo da joj se obije o glavu", zaključio je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track