PRETERALI: Malezijsko ministarstvo preko Fejsbuka nagovestilo davljenje putnika!

Novi incident

PRETERALI: Malezijsko ministarstvo preko Fejsbuka nagovestilo davljenje putnika!

Planeta -
Posle incidenta sa SMS porukama, kojim je malezijska avio kompanija javila rodbini o smrti putnika nestalog boinga, nova rokovacija uznemirila je duhove. Na fejsbuk profilu malezijskog ministrstva saobraćaja osvanuo je problematičan tekst

Pravu buru negodovanja u komentarima izazvao je današnji status na Fejsbuku malezijskog Ministarstva saobraćaja, piše BBC.

"Dragi Indijski okeane, zaštiti ih, ugrej ih, grli ih, odagnaj im sve strahove i dobro se brini za MH370 dok mi ne dođemo i odvedemo ih kući", pisalo je u statusu malezijskog Ministarstva saobraćaja koji su, nakon što su ih komentatori "napali", uklonili sa svojeg Fejsbuk profila.

"Najgluplja stvar koju sam dosad pročitao", "Ovo kao da je pisano u sarkastičnom tonu, to je odvratno", "Ovo zvuči kao neprimerena šala", "Smatram poruku vrlo neprikladnom i kao šamar porodicama", samo su neki od komentara koje je izazvala ova objava na Fejsbuku.

Australijska uprava pomorske sigurnosti izvestila je da zbog lošeg vremena obustavlja potragu za nestalim Boingom 777, te da će je nastaviti narednog dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track