PRETI DECI MOTORNOM TESTEROM: Meštani Laćarka žive u strahu!

Zastrašujuće

PRETI DECI MOTORNOM TESTEROM: Meštani Laćarka žive u strahu!

Srbija -
Milan K. nahuškao i psa na komšinicu. Policija svakodnevno patrolira, ali prestupnik nije uhapšen

LAĆARAK - Čak šest porodica sa sedmoro dece u delu Karađorđeve ulice u mestu Laćarak, kod Sremske Mitrovice, živi u strahu od komšije Milana K. (54), koji ne dozvoljava deci da se igraju na ulici, preti da će ih iseći motornom testerom, pali traktor i juri ih. Svetlana Bojić morala je da potraži lekarsku pomoć kada je na nju 13. aprila pustio psa - vučjaka koji joj je naneo lakše povrede. I to sve iz nepoznatog razloga.Protiv Milana K. policija je podnela nekoliko krivičnih prijava zbog osnovane sumnje da ugrožava sigurnost građana, ali je predmet još u istrazi u Osnovnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Komšija i dalje preti porodicama Svetlane Bojić, Bore Pavlovića, Anđelka Pavlovića, Đure Dodika i Mare Matijević.

Pustio i vučjaka

- Zbog pretrpljenog straha, ćerkicu vodim kod psihologa. Da ne poverujete, čovek upali motornu testeru i proganja decu samo zato što se igraju na ulici. Preti da će pustiti vučjaka, što je i uradio pre deset dana, kada sam zadobila ogrebotine u predelu desne potkolenice - priča Svetlana Bojić.

U ovih šest porodica koje strahuju od komšije Milana K. je sedmoro male dece.- Radim kod komšije na građevini, on izađe iz kuće osmatra okolinu dvogledom, a onda viče kako će me iseći testerom. Imam dva sina i kćerkicu, strahujem da im ne nanese kakvo zlo - priča Anđelko Pavlović. Horor događanja u delu Karađorđeve ulice u Laćarku dobro su poznati policiji iz stanice u Laćarku. Patrola dolazi na svaki poziv građana, pravi službenu belešku, privode Milana K., pa ga ponovo puštaju, a on nastavlja po starom.

- Da nije policije, koja u poslednje vreme ovuda patrolira tri puta dnevno, ovde bi se dogodilo zlo kakvo se ne pamti. Muž mi je na terenu, a moj otac došao je da nas čuva, imam dečaka od 14 i kćerkicu od deset godina. Sva su nam deca istraumirana - kaže Bojićeva.

Stanovnici ove ulice obraćali su se peticijom gradskoj upravi, policiji, da se nešto preduzme, ali sve je uzalud.- Ne znam kako da se ponašam. S njim da se obračunam, ne smem, on vređa i preti svima, bojim se ako sudski organi ne reaguju brzo, ovde će se desiti tragedija. Očigledno da mu je hitno potrebno lečenje - kaže Bora Pavlović.Krivična prijava

POSLE krivičnih prijava protiv Milana K. iz Laćarka,s u Osnovnom javnom tužilaštvu počela je istraga o napadima na meštane iz Karađorđeve ulice. Predmet je zaveden pod brojem KT 2428/13, a zamenik OJT Zlatomir Gadžurić kaže da je istraga još u toku i da ne može da saopšti pojedinosti.

Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track