PRETI JOJ ROBIJA: Mina na pisti umesto da čisti javne klozete?!
Foto: Damir Dervisagic

Osuđena na 100 sati društvenogkorisnog rada zbog laži

PRETI JOJ ROBIJA: Mina na pisti umesto da čisti javne klozete?!

Stars -
Iako joj za dve nedelje ističe rok u kome bi trebalo da odradi kaznu jer je slagala da je oteta i silovana, Mina nije tražila odlaganje niti bi na to imala pravo

Mina Milenković, Kruševljanka koja je prošlog leta zbog lažne otmice i silovanja dospela u žižu javnosti, nedavno je nosila kreaciju Kristine Bekvalac, i to je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle presude, po kojoj mora da odsluži 100 sati društvenokorisnog rada u JKP “Zelenilu“ jer je izmislila da je oteta i silovana.

Iako joj za dve nedelje ističe rok u kome bi trebalo da odradi ovu kaznu, Mina nije tražila odlaganje niti bi na to imala pravo. Ukoliko se ne javi na izdržavanje kazne, tužilaštvo će pokrenuti protiv nje krivični postupak i izgubiće pravo na oportunitet.

Mina nije bila raspoložena za razgovor tvrdeći da nije javna ličnost! "Ne želim ništa da komentarišem. Nisam javna ličnost i nemojte me pitati ništa", rekla je Mina.

Milenkovićeva je u junu prošle godine postala glavna tema u medijima jer je navodno bila oteta i silovana, ali ubrzo se ispostavilo da je sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. Čak 39 sati je trajala potraga za njom, a dok su javnost i policija pokušavali da joj uđu u trag, ona je boravila kod drugarice. Pronađena je u Resniku, a kada ju je policija odvela u Urgentni, rekla je da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše.

Ginekološkim pregledom je utvrđeno da nije bila silovana, posle čega je priznala da je sve izmislila. Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

Podsetimo, ona je u bekstejdžu pred kamerama pokazala obnažene grudi. Da li Mina nije primetila da su joj grudi ispale iz brushaltera ili je to namerno uradila, nije poznato, ipak, ono što je pokazala bilo je i više nego dovoljno.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track