PREŽIVELA PAKAO: Oteti Stojini unuci?!
Foto: Facebook

Trauma zbog najmlađih članova

PREŽIVELA PAKAO: Oteti Stojini unuci?!

Stars -
Pevačicina unuka (9) iz revolta što često čuva mlađeg brata, sa nepoznatog broja poslala majci poruku da otmičari traže otkup za njih dvoje

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja (42), najmlađa baka na estradi, nedavno je preživela pakao zbog lažne otmice unuka, devetogodišnje Milice i sedmogodišnjeg Filipa.

Naime, pevačicina snaja Marina prijavila je policiji otmicu svoje dece pošto je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi od nje traže otkup, a odmah zatim je svekrvi Stoji javila da su joj nestali naslednici iz stana na Zvezdari. Na kraju se, srećom, ispostavilo da je poruku poslala pevačicina unuka iz revolta što često mora da čuva brata.

"Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je histerišući rekla da je dobila poruku sa anonimnog broja u kojoj je pisalo da su deca na sigurnom i da će ih uskoro videti ukoliko se dogovore o uslovima. Njih dve su čak posumnjale da otmica ima veze sa Stojinim sinom, koji ima dosije u policiji i koji je trenutno u inostranstvu", kaže izvor i dodaje da se porodična drama ubrzo završila i to na neočekivan način.

"U stan Stojine snaje posle izvesnog vremena iznenada su ušli pevačicini unuci, Na kdaju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata", rekao je izvor.

Stoja je ispričala svoju verziju događaja.

"Moja snaja i ja smo se mnogo uplašile jer unuci nikada nisu otišli sami, a da se pre toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da deca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahirano je ispričala sve što si od nje zahtevali. Međutim, posle jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuču potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka, Rekli su da ih je mamilo lepo vreme i da su sa društvom otišli u obližnji parkić, Hvala bogu sve se dobro završilo", rekla je Stoja.

Ona kaže da je njen sin Milan u tom trenutku bio u Australiji, gde radi kod rođaka i da očekuje da če se za dva meseca vratiti u Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja