Zrenjanin

Prijave protiv funkcionera LSV zbog Ursulesku

Srbija

Autor:

Funkcineri LSV Aleksandar Marton, Dejan Čapo i Dragan Nedeljkov, u vremenskom periodu od 6. jula do danas, su svakodnevno, po unapred postignutom dogovoru, remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Ursulesku i njenih ukućana, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika Zrenjanina

 Zrenjanin, Lukrecija Ursulesku, nestala, pritisci,

ZRENJANIN - Kabinet gradonačelnika Zrenjanina danas je saopštio da je Skupština grada Policijskoj upravi podnela prekršajne prijave protiv više lica, među kojima i tri funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zbog osnovane sumnje da su u grupi remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Lukrecije Ursulesku iz Ečke i njenih ukućana.

Pozivajući se na odredbe Zakona o javnom redu i miru, u saopštenju se navodi da su funkcineri LSV Aleksandar Marton, Dejan Čapo i Dragan Nedeljkov, kao i druga NN lica, u vremenskom periodu od 6. jula do danas, svakodnevno, po unapred postignutom dogovoru, u grupi remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Ursulesku i njenih ukućana.

Kako se u prijavi navodi, lokalni funkcioneri LSV, koji su nakon što je odbornica njihove izborne liste Lukrecija Ursulesku na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina dala podršku za uspostavljanje vlasti u lokalnoj samoupravi, po unapred osmišljenom planu, protiv nje organizovali okupljanje članova LSV. Oni su ispred porodične kuće oštećenih uzvikivali osmišljenje parole, čime i danas ugrožavaju bezbednost Lukrecije Ursulesku i članova njene porodice, navodi se u saopštenju.

Kako je navedeno, Lukreciji Ursulesku su u više navrata stizale i SMS poruke pretećeg sadržaja, kao i telefonski pozivi od strane članova političke stranke LSV.

Posle javnih prozivki da je dobila 15.000 evra za promenu političkog "dresa" i da je nestala pre konstitutivne sednice gradske Skupštine 6. jula , Ursulesku se obratila sa govornice i objasnila da nije bila oteta već da se sklonila "od pritisaka" iz LSV.

Ona je rekla da odgovorno tvrdi da nije dobila novac od Gorana Kneževića (SNS), i da je na nju vršen veliki pritisak od strane funkcionera LSV da vrati mandat.

"Nuđeno mi je, da ću ako vratim mandat, dobiti zaposlenje u Direkciji za izgradnju grada", rekla je tada Ursulesku.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • posteni gradjanin2k

  posteni gradjanin2k

  Koliko mi vidimo da ovaj LSV treba zabraniti da postoje kao stranka jer su neodgovorni.

  2 Odgovori 
 • banopoljac

  banopoljac

  Ne bitno je ko je čiji funkcioner bitno je da svi treba da snose odgovornost za svoja dela,ako dobro radi nagradi ga a ako ne kazni ga.

  2 Odgovori 
 • Banacanin

  Banacanin

  LSV koristi najcrnje fasisticke metode zastrasivanja, nasilja i pretnji. Za ovo bi svuda u svetu bili zabranjeni kao politicka stranka, a pojedinacno bi svi zaradili visegodisnje zatvorske kazne!

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Banacanin

  Banacanin

  LSV koristi najcrnje fasisticke metode zastrasivanja, nasilja i pretnji. Za ovo bi svuda u svetu bili zabranjeni kao politicka stranka, a pojedinacno bi svi zaradili visegodisnje zatvorske kazne!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!