PRIJAVITE SE: Burn Studios takmičenje za DJ na Ibici!

Konkurs

PRIJAVITE SE: Burn Studios takmičenje za DJ na Ibici!

Pop kultura -
Kreirajte DJ miks od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste

BEOGRAD - Burn Studios je lansirao drugo po redu internacionalno takmičenje za DJ rezidenturu na ostrvu Ibica.

Da biste se prijavili potrebno je da kreirate DJ miks od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste i da ga dostavite putem linka www.mixcloud.com/burnstudiosresidency. Konkurs će trajati do 18. marta.

U prvoj rundi, potrebno je dostaviti kratak DJ miks, a u drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije.

Jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa 14 predstavnika iz ostalih zemalja, provešće tri neverovatna dana na događaju International Music Summit na Ibici, gde će im Burn Studios omogućiti druženje sa najvećim imenima elektronske muzike i provod na najluđim žurkama.

Biće organizovan i mentorski program u vidu intenzivnih treninga i radionica koje će voditi DJ zvezde Solomun, Steve Lawler i Maceo Plex. Troje prvoplasiranih osvojiće letnju rezidenturu u najboljim klubovima Ibice, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

Finalisti će imati jedinstvenu priliku da upoznaju vodeća imena u industriji elektronske muzike i da učestvuju u muzičkim radionicama sa nekim od najboljih svetskih DJ-eva, a trojica pobednika dobiće letnje rezidenture u najeksluzivnijim klubovima na Ibici!

http://www.youtube.com/watch?v=c_Ad2gr60GQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track