PRIVREMENI ORGAN: Đilas nezakonito naredio isplatu bonusa PKB!
Foto: KURIR

Odluka doneta u maju 2013

PRIVREMENI ORGAN: Đilas nezakonito naredio isplatu bonusa PKB!

Beograd -
Privremeni organ grada takvu odluku je doneo na osnovu analize nadležnih sekretarijata za finansije i poljoprivredu, koji su utvrdili da je odluka o isplati bonusa, doneta na predlog bivšeg gradonačelnika, nezakonita

BEOGRAD - Privremeni organ grada Beograda saopštio je danas da je odluka o isplati nagrada zaposlenima, menadžmentu i članovima upravnih organa Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) nezakonita, a kako se precizira, ustanovljeno je da je ona doneta na predlog bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

Odluka je, kako se navodi doneta u maju ove godine, a Privremeni organ obavezao je svog predstavnika Petra Stojanovića da na sednici akcionara PKB-a glasa za njeno ukidanje.

Navodi se da je Privremeni organ grada takvu odluku doneo na osnovu analize nadležnih sekretarijata za finansije i poljoprivredu, koji su utvrdili da je odluka o isplati bonusa, doneta na predlog bivšeg gradonačelnika, nezakonita.

Precizira se da je reč o odluci broj 4759 od 24. maja 2013. godine.

Na sednici je odlučeno i da se produži važenje Odluke o korisnicima koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga do 1. aprila 2014. Ovakve povlastice koristi oko 60.000 građana Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track