PROBLEMI NA AERODROMU: Bregi izgubili prtljag!
Foto: Nemanja Pančić

Dobro se završilo

PROBLEMI NA AERODROMU: Bregi izgubili prtljag!

Stars -
Bregović je imao veoma važan sastanak, pa je bio malo nervozan zbog kašnjenja, jer je suviše odgovoran. Na kraju, sve se dobro završilo, koferi su pronađeni i uveče dostavljeni na Breginu kućnu adresu, rekao je Raka Marić

Frontmenu grupe "Orkestar za svadbe i sahrane" Goranu Bregoviću izgubljen je prtljag na Aerodromu "Nikola Tesla".

Naime, kada je ukapirao da njegovog prtljaga neme, Bregović je pozvao svog prijatelja Raku Marića da dođe po njega na aerodrom, jer je bio u škripcu s vremenom zbog veoma važnog sastanaka.

"Čim je došao do pokretne trake, Brega je ukapirao da su mu nestali koferi. Iako je po prirodi smiren, Bregoviću nije bilo svejedno kada je ukapirao da mu nema prtljaga, pa se vidno unervozio", priča naš izvor, koji se zatekao na licu mesta, i nastavlja:

"Odmah je nekog pozvao, a onda se obratio nadležnom osoblju aerodroma kako bi pokrenuo postupak oko nestalih stvari, što su oni i učinili. Tokom boravka na aerodromu Goran je nervozno obavljao telefonske razgovore, šetajući po holu. Nakon izvesnog vremena pojavio se menadžer Raka Marić, koji je porazgovarao sa aerodromskim službenicima koji su mu obećali da će dati sve od sebe kako bi Bregi pronašli i dostavili stvari. Čim je dobio obećanje, Brega je sa Rakom seo u automobil, kojim se uputio prema gradu", završava naš izvor.

Kako bi imali objašnjenje iz prve ruke, pozvali smo Gorana Bregovića, ali on je bio nedostupan za komentar. S druge strane, Raka Marić nam je potvrdio naša saznanja.

"Dešava se to svakome, pa i Goranu. Bregović je imao veoma važan sastanak, pa je bio malo nervozan zbog kašnjenja, jer je suviše odgovoran. Na kraju, sve se dobro završilo, koferi su pronađeni i uveče dostavljeni na Breginu kućnu adresu", rekao je Raka.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track