PRODAVAO IH KAO OTPAD: Uhapšen zbog krađe vodomera!

Noću otvarao šahte

PRODAVAO IH KAO OTPAD: Uhapšen zbog krađe vodomera!

Crna Hronika -
Sa ukradenih vodomera osumnjičeni je uklanjao kompletne merne instrumente, brojčanike sa plastičnim zaštitama, a kućišta prodavao kao otpadni mesing po ceni od 200 dinara po kilogramu

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je V.N. (35) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je od marta do početka aprila, izvršio više od 40 teških krađa.

Sumnja se da je krivična dela obavljao tako što je kao radnik JKP "Vodovod i kanalizacija" bio upoznat sa rasporedom šahti na desnoj obali reke Save, pored reni bunara, a potom noću dolazio svojim vozilom i otvarao šahte iz kojih je krao vodomere.

Sa ukradenih vodomera je uklanjao kompletne merne instrumente, brojčanike sa plastičnim zaštitama, a kućišta prodavao kao otpadni mesing po ceni od 200 dinara po kilogramu.

Prilikom operativnog rada, pronađeno je više oštećenih vodomera, a proverom njihovih serijskih brojeva utvrđeno je da potiču iz krivičnih dela krađe.

Takođe je pronađeno i više raznih delova koji su demontirani sa vodomera.Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden dežurnom tužiocu Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track