PROKUPLJE: Deo članstva LDP-a prešao u URS
Foto: Milen Đorđević

Preletanje

PROKUPLJE: Deo članstva LDP-a prešao u URS

Srbija -
Deo članstva LDP, koja na lokalnim izborima u Prokuplju nije prešao cenzus odlučili se da pređu u URS

PROKUPLJE- Deo članstva LDP-a iz Prokuplja, na čelu sa potpredsednikom opštinskog odbora Ivanom Vesovićem, napustio je ovu stranku i prešao u URS.

Vesović kaže da je prešao u URS jer se u ovoj stranci kontinuirano radi u interesu građana.

-Uverio sam se da URS radi najozbiljnije i najkvalitetnije, što je za nas mlade ljude koji živimo i radimo u Prokuplju veoma važno, jer smo prepoznali snagu koja nam može doneti bolji život, kaže Vesović i dodaje da URS prati i vrednuje rad svakog svakog člana, što je još jedan razlog što je prešao u ovu stranku.

U URS-u kažu da su sa zadovljstvom prihvatili ovu grupu ljudi, jer su im za realizaciju programa stranke potrebni mladi i kvalitetni ljudi.

Inače, LDP na lokalnim izborima u Prokuplju nije prešao cenzus.

Deo rukovodstva prokupačkog LDP istupilo je iz stranke i svoje političko angažovanje nastavlja u Ujedinjenim regionima Srbije. Iz LDP u URS prešli su Ivan Vesović, doskorašnji potpredsednik Opštinskog odbora LDP, Bane Simić, Boban Blagojević,članovi Opštinskog odbora LDP, Danilo Mijatović, koordinator omladine LDP i veća grupa članova koji su u toku izborne kampanje bili jezgro ove stranke u Prokuplju.

Kolektivni prelazak iz LDP u URS rezultat je kako kažu novi članovi URS- a činjenice da se u ovoj stranci izbiljno radi na sprovođenju programa i ciljeva stranke, te da se rad u stranci odvija kontinuirano i veoma kvalitetno.

- Uverio sam se prateći predizbornu kampanju svih stranaka na prošlim izborima da se u URS- u radi najozbiljnije i nakvalitetnije što je za nas kao mlade ljude koji žive i rade u Prokuplju veoma važno jer smo prepoznali snagu koja nam svima može doneti bolji život, izjavio je Ivan Vesović dodajući da se uverio i u to da se rad svakog člana URS-a pažljivo prati i vrednuje što je po njemu takođe bio razlog da sa poltičkim istomišljenicima pristupi Ujedinjenim regionima.

U rukovodstvu URS-a u Prokuplju kolektivni prelazak iz LDP-a u njihove redove dočekan je sa zadovoljstvom, budući da su za realizaciju još boljih rezultata stranke potrebni kvalitetni i vredni ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track