ZAKLALA JE NOŽEM: Ubila ljubavnicu jer je spavala i sa muškarcima!
Foto: Marina Lopicic

Rasvetljen zločin na Banjici

ZAKLALA JE NOŽEM: Ubila ljubavnicu jer je spavala i sa muškarcima!

Crna Hronika -
Marina S. (50) uhapšena zbog sumnje da je 8. decembra 2013. ubila Zoricu Ilić (54), koja se najverovatnije bavila prostitucijom

BEOGRAD - Ubila, pa zaključala stan!Marina S. (50) iz Beograda je uhapšena zbog sumnje da je ubila Zoricu Ilić (54) u njenom iznajmljenom stanu u Bulevaru oslobođenja na Banjici. Zorica je pretučena, a potom zaklana 8. decembra 2013, a njeno telo nađeno je deset dana kasnije, nakon što su komšije zvale policiju jer se iz stana širio nesnosan smrad. Policija veruje da su Zorica i Marina bile u emotivnoj vezi i da je motiv ubistva ljubomora!

Ostavila tragove- Ubijena je pokušala da se odbrani, a iako je obilno krvarila, uspela je nekako da dođe do ulaznih vrata i da proba da dozove pomoć. Međutim, izgubila je snagu i pala na cev radijatora - kaže naš sagovornik iz istrage.Nakon zločina Marina je zaključala stan sa spoljne strane, verujući da će tako otežati otkrivanje ubistva. Međutim, topli radijatori ubrzali su raspadanje tela, pa se jak smrad osetio u celoj zgradi!- Jedan lekar iz zgrade odmah je rekao da je neko mrtav i pozvao policiju, koja je provalila u stan i našla Zoricu tik do vrata - priča izvor Kurira.U prvom trenutku inspektori su pomislili da je ženu ubila mušterija, budući da je postojala informacija da je Zorica Ilić prostitutka, a otkrivanje ubice otežavalo je to što je Zorica živela sama. Ipak, izjave poznanika, vlasi kose, delovi pokidane odeće i tragovi krvi pomogli su u identifikovanju i hapšenju ubice.- Ispostavilo se da su njih dve bile intimne i da je Marina poslednja bila u njenom stanu. Zorica je, kako se sumnja, radila kao prostitutka, a mušterije je nalazila preko oglasa - priča naš izvor.Potraga za nožemSagovornik Kurira kaže da je motiv zločina ljubomora.- Marina S. nije krila svoju ljubomoru, ali još utvrđujemo da li je bila ljubomorna zbog toga što je Zorica održavala istovremeno seksualne veze i sa njom i sa muškarcima, ili zato što je imala više mušterija. Postoji mogućnost da je Zorica htela da prekine vezu s njom i da je to motiv zločina - kaže izvor Kurira iz istrage.

NeuropsihijatarPOSLATA NA VEŠTAČENJEMarina je lečeni psihički bolesnik, a uhapšena je u stanu gde je živela.- Na saslušanju ona je inspektorima najpre ispričala da je ubila Zoricu, a onda tvrdila da nema veze s tim. Ponašala se čudno i bilo je jasno da ima zdravstvenih problema - kaže naš izvor i dodaje da će Marina S. najverovatnije biti upućena na neuropsihijatrijsko veštačenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja