Prosinečki: Lukić me oterao!

Intervju, Robert Prosinečki, bivši trener Zvezde - Lomovi u Crvenoj zvezdi

Prosinečki: Lukić me oterao!

Fudbal -
Prosinečki: Piše se da su mi pretili batinama. Jebiga... S predsednikom nisam imao sukob, ali ne možeš u sezonu bez pojačanja

Isplivala istina.Sada već bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u intervjuu za Kurir, dan posle odlaska s Marakane, otkriva da je klub napustio zbog nesuglasica s predsednikom Vladanom Lukićem. I dalje vidno utučen, Robi tvrdi da mu je Zvezda najdraži klub u životu, a da je planirao duži ostanak u Beogradu, govori i činjenica da će u narednih deset dana morati da ispiše ćerke iz škole.♦ Pozdrav, Robi, kako je dan posle odlaska iz Crvene zvezde?- Ah... Isto, kako može biti. I dalje mi je teško... Ali, stvarno više nisam mogao. Jeste li mogli da se strpite još malo i ekipu vodite protiv Bordoa?- Nisam mogao! Posle Rada, stvarno više nisam mogao da izdržim. Nije to od juče. Dugo sam se lomio. Da li je istina da ste imali sukob s predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem?- Imali smo samo drugačije mišljenje o nekim stvarima! Da li je bilo pretećih SMS poruka od strane Lukića?- Ne znam otkud ta priča! Čitao sam beogradsku štampu, svašta se piše. Eto, pišu i da su mi pretili da će me prebiti. (smeh) Meni pretili batinama? Jebiga... Pa je l’ Lukić vama napisao: „Izdao si me“?- To je nebitno! Rekli ste da ste se lomili dva meseca. Zašto odluku niste doneli ranije?- Hteo sam da pomognem Zvezdi. To je i dalje moj klub, najdraži... Ali više nisam mogao da izdržim. Uvek ste bili uz igrače, priča se i da ste im pozajmljivali novac kad nisu dobijali platu?- Najlakše je optužiti igrača da je kriv za gol, posebno ako je mlad. Ne dam na igrače, bolje da napadaju mene. Što se tiče novca, neću o tome. Da li ste u sukob s upravom došli tokom prelaznog roka?- Imali smo jedan dogovor na kraju sezone, ali od njega nije bilo ništa. Ambicije Crvene zvezde su velike, to je svima jasno, ali ne možeš u sezonu krenuti bez pojačanja. Koliko još ostajete u Beogradu?- Tu sam još deset dana sigurno. Upisao sam decu u školu, a sada treba da ih ispisujem. To je proces koji traje. Isto tako, treba da sredim i stvari u vezi s kućom u kojoj živim.

Vladan Lukić
Vladan Lukić

Radio sam poštenoKako ste se osećali kad su vas novinari i navijači na rastanku ispratili aplauzom?- Nije mi bilo svejedno! Radio sam korektno i pošteno, vi novinari znate da ni sa kim nisam bio u sukobu. O meni niko u Srbiji ne može da kaže nijednu ružnu reč. A Delije... Pa, suze su mi krenule. To sve govori. Emotivan sam, šta ću - iskren je Prosinečki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track