Prosinečki: Manekeni, dosta je!

Robiju prekipelo

Prosinečki: Manekeni, dosta je!

Fudbal -
Dokle ćete više da se zajebavate na terenu I mislite na proslave po beogradskim noćnim klubovima, grmeo Prosinečki u svlačionici

Dosta više!- Šta je ovo, koji ku..c!? Zbog vas crvenim pred celim svetom! Brukate me, igrate se s mojim ugledom!Ovako je preksinoć u svlačionici grmeo Robert Prosinečki na svoje igrače posle utakmice Crvene zvezde i Naftana (3:3).Među igračima je zavladao muk...- Šta se dešava s vama? Samo mislite kako da stignete u diskoteku i proslavite pobedu! Robi je nastavio da galami, sav zajapuren u licu...- Koju pobedu, kad su vam samo pi..e u glavi! Igrate 10 minuta i onda vas zabole za fudbal i Crvenu zvezdu! Dokle više?Prosinečki jednostavno nije mogao da se zaustavi.- Ako se još jednom budete ovako ponašali na terenu, biće svašta. Verujte mi... Ne zezam se! - citirao je izvor Kurira Robertove reči.Treneru Crvene zvezde je posle blamaže protiv Naftana konačno prekipelo. Mladi stručnjak je po prvi put od svog dolaska na Marakanu žestoko kritikovao odnos igrača prema dresu i grbu Crvene zvezde! Izvor Kurira iz svlačionice crveno-belih kaže da je mladi stručnjak po završetku revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa rekao igračima da se „zajebavaju na terenu“ i da „samo misle kako će da proslave pobedu po beogradskim noćnim klubovima“.

Razmažena decaNaš izvor priznaje da je sramota na koji se većina igrača Zvezde odnosi prema klubu.- Čast izuzecima, ali većina naših igrača su razmažena deca, koju samo interesuje kolike su premije i da li je legla plata. Petkom uveče ne možete da ih nahvatate po diskotekama. Na terenu potcenjuju svakog rivala, a igraju jedva 15 minuta - rekao je jedan visoki funkcioner Zvezde.Zatvoreni treninziRobert Prosinečki zatvorio je jučerašnji trening za javnost, a tako će biti sve do četvrtka, kada treba da se održi meč s Omonijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Očigledno je da fudbalere čeka dril trenera, jer se moglo čuti da pojedini fudbaleri protiv Naftana nisu igrali punom snagom pošto nisu dobili sve premije.Fudbaleri su posle utakmice imali i sastanak s navijačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track