Prosinečki: Zvezda je odigrala dobar meč
Foto: BETA

Kako Robi kaže

Prosinečki: Zvezda je odigrala dobar meč

Fudbal -
Zvezda je odigrala dobru utakmicu, bili smo motivisani, imali smo 65 odsto lopte u nogama, ali Omonija je dobar tim koji zna da se brani. Mogu da budem zadovoljan igrom i borbenošću. Imamo drugi meč, sve je otvoreno“, rekao je Prosinečki

BEOGRAD- Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je nakon remija protiv ekipe kiparske Omonije da je njegov tim odigrao dobru utakmicu i istakao da je sve otvoreno pred revanš u Nikoziji.

„Zvezda je odigrala dobru utakmicu, bili smo motivisani, imali smo 65 odsto lopte u nogama, ali Omonija je dobar tim koji zna da se brani. Dominirali smo, oni su se opredeli na kontre, stvorili smo nekoliko šansi i mogu da budem zadovoljan igrom i borbenošću. Imamo drugi meč, sve je otvoreno“, rekao je Prosinečki posle utakmice.

Crveno-beli su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrali na svom stadionu protiv Kiprana bez golova (0:0).

„Borili smo se, da smo pobedili sada bi pričali bajke. Nismo igrali jalovo, momci su trčali, borili se i mislil da je ovo dobar rezultat pred revanš. Sada će oni morati da napadnu i videćemo kako će to uticati na njih“, dodao je Prosinečki.

Trener Omonije Neofitos Larku veruje da će njegov tim proći u narednu rundu takmičenja.

„Sve je otvoreno, od ovog trenutka fokusirani smo na drugu utakmicu, koja će se igrati na našem stadionu. Verujem da ćemo proći, moramo da pobedimo Crvenu zvezdu. Nismo bili dobri u prvih 45 minuta, koliko u drugom poluvremenu, kada smo uspevali da napravimo neke stvari koje smo se dogovorili“, rekao je Larku.

On je dodao da između dva tima nema velike razlike i da ne može da se kaže ko je favorit.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Omonija – Crvene zvezda na programu je za sedam dana u Nikoziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track