Proslavljeno olimpijsko srebro Ivane Maksimović
Foto: REUTERS

Klub Srbija u Londonu

Proslavljeno olimpijsko srebro Ivane Maksimović

Ostali sportovi -
Istorijski uspeh za Srbiju Ivana je proslavila u velikom društvu, sve vreme bila je u centru pažnje ponosno noseći odličje. Čestitke je primala sa svih strana, kao i njeni roditelji Goran i Miribana Maksimović

LONDON - Srebrno odličje Ivane Maksimović u gađanju malokalibarskom puškom trostav, jubliarna 100. medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama, proslavljeni su u nedelju veče u Londonu u Klubu Srbija.

Istorijski uspeh za Srbiju Ivana je proslavila u velikom društvu, sve vreme bila je u centru pažnje ponosno noseći odličje. Čestitke je primala sa svih strana, kao i njeni roditelji Goran i Miribana Maksimović.

Velikoj proslavi pridružili su se Ivanini strelci Zorana i Jelena Arunović, Jasna Šekarić, plivač Milorad Čavić, atletičari Asmir Kolašinac i Emir Bekrić, veslači Goran Jagar, Miloš Vasić, Nenad Beđik, Radoje Đerić i Miljan Vuković.

Naravno, tu su bili i predsednik i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac i Đorđe Višacki.

Posle oficijalnog dela, naši asovi su se družili sa prisutnima, delili autograme, igrali pikado i stoni fudbal u sobi za zabavu i ispratili sprintera Juseina Bolta na putu do novog zlata na Olimpijskim igrama.

Veliki uspeh obeležen je na impresivan način, kako i dolikuje, a na istom mestu biće proslavljeno i 101. odličje za Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track