Prostitutka iz BiH optužena za ubistvo biznismena u Mičigenu
Foto: Printskrin YT

Odbijena kaucija

Prostitutka iz BiH optužena za ubistvo biznismena u Mičigenu

Planeta -
Danijel Tomas i Dijana Kilić optuženi su za ubistvo Džona Delindžera koji je Dijanu angažovao za seksualne usluge

GRAND RAPIDS - Danijel Tomas i Dijana Kilić su u četvrtak pred američkim sudom optuženi za ubistvo poslovnog čoveka Džona Delindžera.

Žrtva je pronađena mrtva 16. oktobra u svom domu u gradiću Grand Rapids u američkoj saveznoj državi Mičigen. Naložena je obdukcija koja je pokazala da je 56-godišnjak preminuo od rana nanesenih vatrenim oružjem, traume koju je izazvalo obilno krvarenje i srčanog udara.

Tomas se suočava sa težim optužbama, budući da je, po svemu sudeći, upravo on upucao nesretnog muškarca, dok je Kilićeva, inače poreklom iz Bosne i Hercegovine optužena za učešće u kriminalnom planu za izvršenje oružane pljačke.

Uz to, ispitivanjem Delindžerovog telefona, utvrđeno je da je on bio u kontaktu sa Dijanom pre zločina. Ona je naime radila kao prostitutka, a ubijeni ju je angažova da bi mu pružala seksualne usluge.

Pravni zastupnik Kilićeve zatražio je od suda da njegova klijentkinja bude puštena da se brani sa slobode uz kauciju, ali je to odbijeno uz navode da bi puštanje na slobodu ona mogla iskoristiti da napusti teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.

http://www.youtube.com/watch?v=eCOw-BlGdL0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track