PROVALIO U KUĆU PA ZASPAO U WC: Našao spas u toaletu, uhapsila ga policija!

Šok

PROVALIO U KUĆU PA ZASPAO U WC: Našao spas u toaletu, uhapsila ga policija!

Ludi svet -
Mark Džonson (41) je nedavno osuđen na 18 meseci zbog provale i niza saobraćajnih prekršaja

Policija je bila šokirana kada je jednog provalnika zatekla sa spuštenim pantalonama u toaletu kuće u Sanderlendu u koju je provalio, prenosi Sunderland Echo. Mark Džonson (41) je nedavno osuđen na 18 meseci zbog provale i niza saobraćajnih prekršaja.

On je bio pod očiglednim uticajem alkohola kada ga je policija privela. Prema rečima policijskih zvaničnika, 22. oktobra policija je jurila Džonsona zbog prekoračenja brzine. Nakon što je prošao kroz crveno svetlo uspeo i skrenuo u pogrešnom smeru oko kružnog toka, uspeo je da pobegne policiji. Ali, ne zadugo.Džonson se ušunjao u jednu kuću u kojoj je spavao njen 64-godišnji vlasnik. Njega su, međutim, primetili susedi kada je razbio prozor na kući i ušao u nju, pa su pozvali policiju. Vlasnik kuće se probudio tek kada su unutra upali policajci.

“Policija je zatekla osumnjičenog sa spuštenim pantalonama kako sedi na šolji. Viknuo je: ‘Šta radite?!’. Bio je pijan”, rekao je tužilac. Džonson je priznao krivicu za provalu, prekoračenje brzine, vožnju pod uticajem alkohola, opiranje policiji,...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track