PROVUKLI SE: Šćepović sprečio bruku protiv Trepče

Prijateljski meč

PROVUKLI SE: Šćepović sprečio bruku protiv Trepče

Fudbal -
Posle 90 minuta veoma zanimljive i borbene utakmice Partizan je pobedio sa 3:2. Dvostruki strelac bio je Šćepović, u 67. 76. minutu, a u 37. minutu u strelce se upisao Babić 37. Oba gola za Trepču delo su Perice Ilića, u 41. i 56. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana, petostruki uzastopni šampioni Srbije, ugostili su fudbalere Trepče iz Severne Kosovske Mitrovice, koji se takmiče u Zoni Morava i odigrali prijateljski meč u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Trener crno-belih Vladimir Vermezović gostima sa Kosova i Metohije suprostavio je izuzetno jak tim, sa Markom Šćepovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Nikolom Ninkovićem, Vladimirom Volkovom, Sašom Markovićem, Dejanom Babićem.....

Posle 90 minuta veoma zanimljive i borbene utakmice Partizan je pobedio sa 3:2. Dvostruki strelac bio je Šćepović, u 67. 76. minutu, a u 37. minutu u strelce se upisao Babić 37. Oba gola za Trepču delo su Perice Ilića, u 41. i 56. minutu.

Trener Trepče Zoran Drobac rekao je da je za njegove igrače velika stvar što su što su imali priliku da budu gosti u "Zemunelu".

"Mnogo znači, kako za seniorski tim, tako i za dečake iz Šskole fudbala, koji su imali priliku da makar na jedan dan napuste svakodnevnicu na Kosovu i Metohiji i druže se sa igračima Partizana. Vrlo je teško biti skoncentrisan na sportske aktivnosti pored svakodnevnih događanja koja imamo, ali zahvaljujući grupi entuzijasta i zaljubljenika u fudbal uspevamo da odvojimo neko vreme i da ga provedemo sa momcima na stadionu", istakao je Drobac i dodao da je ponosan što nekolicina igrača iz njihove Škole fudbala već igra u Partizanu, Zvezdi, OFK Beogradu i drugim klubovima iz glavnog grada.

Potpredsednik Trepče Bratislav Radibratović zahvalio se domaćinima iz Partizana na srdačnom prijemu.

"Velika je čast odigrati utakmicu sa Partizanom i želim da se zahvalim ljudima iz kluba koji su ovo organizovali. Velika je stvar za naše igrače da bar na jedan dan osete draž Prve lige. Mi treniramo u Zvečanu, jer je naš glavni teren ostao u južnom delu Mitrovice", poručio je Radibratović.

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović rekla je da crno-beli nemaju praksu da organizuju ovakve utakmice, ali pošto se radi o klubu sa Kosova i Metohije odlučili su da im izađu u susret.

"Mi smo uvek otvoreni i velikog srca za sve humanitarne aktivnosti i akcije. Ovo naravno nije humanitarna akcija, ali u svakom slučaju jeste pomoć i lep plezir fudbalskom klubu Trepča, koji je izrazio veliku želju da igra prijateljsku utakmicu sa nama. Mi to inače ne radimo, ali pošto se radi o ljudima sa KiM želimo i njima da ulepšamo dan i da ponesu lepe uspomene. Danas smo uz pomoć Kancelarije za KiM obišli grad, zatim stadion, trofejnu salu, podelili poklone, a uživali smo i u zajedničkom ručku", istakla je Filipovićeva.

Na pitanje da li postoji mogućnost da crno-beli uskoro gostuju na Kosovu i Metohiji Filipovićeva je rekla:

"Sigurno da postoji ideja, da li kod njih ili u neki drugi klub. Ali, mi smo već prisutni, juče smo ugostili decu iz Leposavića kojima pomažemo da orhanizuju svoj prvi omladinski kamp tako što saljjemo tri naša trenera i u saradnji sa koordinatorom Albertom Nađom pravimo program specijalno za njih", zaključila je Filipovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track