PRVA BRAČNA NOĆ: Stanija i Ša spavaju u istom krevetu

Stars

Autor:

U subotu će Ekrem napustiti gazidinu kuću i prepustiti je mladencima, a oni će te večeri spavati u istom krevetu

Stanija, Ša, svadba

Stiglo je pismo iz zadruge, a gazda Ekrem je okupio ukućane oko stola i pročitao ga.

Zadruga je objasnila da će farmerima obezbediti osnovne namirnice, a da oni moraju sami da umeste svadbenu tortu, da sami sašiju venčanicu za koju će dobiti čipku i konac, a pored toga potrebno je da naprave ruzmarin kojim će se kititi svatovi.

Potrebno je da farmeri naprave venac od cveća kojim će okititi kuću, a fijaker kojim će ići na imanje obezbediće zadruga i dostaviti na imanje u subotu ujutru. Stanija i Ša, kao mladenci, treba da organizuju devojačko i momačko veče, kao dve zasebne proslave.

Svadba će biti u subotu, a tada će stići garderoba za venčanje. Mlada će se spremati u spavaćoj sobi, a mladoženja ne sme da vidi venčanicu pre ceremonije. Sem toga, u subotu će Ekrem napustiti gazidinu kuću i prepustiti je mladencima, a oni će te večeri spavati u istom krevetu.

Farmeri će morati da ispoštuju sve svadbene običaje, a u svrhu toga dobiće lažne dukate, Stanija će dobiti blagoslov od roditelja, nazdraviti svima čašom vina, a onda je razbiti.

Ceremonija samog venčanja biće održana u jednom delu imanja u Lisovićima, a kako će Filip reagovati na sva ova dešavanja tek ćemo videti. Iako je rekao da mu to ne smeta jer je u pitanju samo igra, možda će mu ipak zasmetati što će Stanija i Ša spavati u istom krevetu.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (18)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Niki

  Niki

  Izgleda pre ce da ga umoci Sa nego Filip, hahaha

  143 Odgovori 
 • cupsi

  cupsi

  Bensedin da se obezbedi za papucu....

  118 Odgovori 
 • Miqel

  Miqel

  O, dobro cuvajte gazdinu kucu , a i Filipa Panajotovica , jer je decko bolesnik opsesivno ljubomoran to nije ljubav prema Staniji, ona je to podstakla u njemu svojim ponasanjem i majstorskim iskusnim navlacenjem , pipaj me svuda , ali seks nikako , pa ja sam Boze postena u lakat a uzdisem i svrsavam ko kobila , da jeci cela soba, tako da Stanija bi ... više na kraju mogla lose proci.

  100 Odgovori 

Poslednji komentar

 • roterdammmmm

  roterdammmmm

  zasto je stanija u prvom planu na farmi

  18 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zakazaću sednicu Skupštine Vojvodine čim dobijem Pajtićev predlog o rekonstrukciji Ištvan Pastor, lider svm

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!