PRVA BRAČNA NOĆ: Stanija i Ša spavaju u istom krevetu

Stars

Autor:

U subotu će Ekrem napustiti gazidinu kuću i prepustiti je mladencima, a oni će te večeri spavati u istom krevetu

Stanija, Ša, svadba

Stiglo je pismo iz zadruge, a gazda Ekrem je okupio ukućane oko stola i pročitao ga.

Zadruga je objasnila da će farmerima obezbediti osnovne namirnice, a da oni moraju sami da umeste svadbenu tortu, da sami sašiju venčanicu za koju će dobiti čipku i konac, a pored toga potrebno je da naprave ruzmarin kojim će se kititi svatovi.

Potrebno je da farmeri naprave venac od cveća kojim će okititi kuću, a fijaker kojim će ići na imanje obezbediće zadruga i dostaviti na imanje u subotu ujutru. Stanija i Ša, kao mladenci, treba da organizuju devojačko i momačko veče, kao dve zasebne proslave.

Svadba će biti u subotu, a tada će stići garderoba za venčanje. Mlada će se spremati u spavaćoj sobi, a mladoženja ne sme da vidi venčanicu pre ceremonije. Sem toga, u subotu će Ekrem napustiti gazidinu kuću i prepustiti je mladencima, a oni će te večeri spavati u istom krevetu.

Farmeri će morati da ispoštuju sve svadbene običaje, a u svrhu toga dobiće lažne dukate, Stanija će dobiti blagoslov od roditelja, nazdraviti svima čašom vina, a onda je razbiti.

Ceremonija samog venčanja biće održana u jednom delu imanja u Lisovićima, a kako će Filip reagovati na sva ova dešavanja tek ćemo videti. Iako je rekao da mu to ne smeta jer je u pitanju samo igra, možda će mu ipak zasmetati što će Stanija i Ša spavati u istom krevetu.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (18)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Niki

  Niki

  Izgleda pre ce da ga umoci Sa nego Filip, hahaha

  143 Odgovori 
 • cupsi

  cupsi

  Bensedin da se obezbedi za papucu....

  118 Odgovori 
 • Miqel

  Miqel

  O, dobro cuvajte gazdinu kucu , a i Filipa Panajotovica , jer je decko bolesnik opsesivno ljubomoran to nije ljubav prema Staniji, ona je to podstakla u njemu svojim ponasanjem i majstorskim iskusnim navlacenjem , pipaj me svuda , ali seks nikako , pa ja sam Boze postena u lakat a uzdisem i svrsavam ko kobila , da jeci cela soba, tako da Stanija bi ... više na kraju mogla lose proci.

  100 Odgovori 

Poslednji komentar

 • roterdammmmm

  roterdammmmm

  zasto je stanija u prvom planu na farmi

  18 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Andrej Vučić može sam po službenoj dužnosti da pokrene postupak kontrole Saša Janković

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!