PRVA ZVANIČNA POSETA: Mali princ Džordž stigao na Novi Zeland
Foto: Ap

Pobrao sve simpatije domaćina

PRVA ZVANIČNA POSETA: Mali princ Džordž stigao na Novi Zeland

Planeta -
Jak vetar koji je duvao po sletanju u Velington stavio je princezu Kejt na muke - morala je dobro da pazi da ne padne sa detetom u naručju jer je drugom rukom pridržavala mantil i haljinu koju je vetar već bio poprilično zadigao
1 / 8 Foto: Rojters

VELINGTON - Osmomesečni britanski princ Džordž stigao je u pratnji mame Kejt i tate Vilijama na Novi Zeland!To je njegova prva zvanična poseta, ali i prvo putovanje van granica Ostrva.

Mališan je pred svoje novozelanske podanike iz aviona izašao u maminom naručju - bio je budan i očigledno dobre volje pored nasmejanih roditelja.

Fotografije malog Džordža obišle su čitav svet, a svetski mediji su primetili da je jak vetar koji je duvao po sletanju u Velington stavio princezu Kejt na muke - morala je dobro da pazi da ne padne sa detetom u naručju jer je drugom rukom pridržavala mantil i haljinu koju je vetar već bio poprilično zadigao.

Po silasku iz aviona malog Džordža preuzela je dadilja, a prinčevski par se posvetio svojim domaćinima koji su ih dočekali tradicionalnim maorskim plesom - hakom i pozdravom nosevima.

Britanski prinčevski par će s mališanom na Novom Zelandu boraviti tri nedelje.

http://www.youtube.com/watch?v=o9ByZsLiPhM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track