DOĐITE I VI: Prvo okupljanje PHP programera u Srbiji

Beograd

DOĐITE I VI: Prvo okupljanje PHP programera u Srbiji

Tech -
Udruženje PHP Srbija organizuje okupljanje 28. aprila sa početkom u 17 časova u u prostorijama Kulturnog centra GRAD

Udruženje PHP Srbija organizuje okupljanje PHP programera, događaj koji ima za cilj jačanje veb zajednice u Srbiji.

U nedelju, 28. aprila, sa početkom od 17h u Beogradu održaće se prvi PHP Meetup, okupljanje namenjeno PHP programerima i veb entuzijastima u cilju međusobnog upoznavanja i razmene iskustva.

Događaj organizuje nedavno formirano Udruženje PHP Srbija, grupa koja okuplja ljubitelje PHP-a u cilju kreiranja jake veb zajednice u Srbiji.

Prvi PHP "Meetup" u Beogradu predstavlja okupljanje namenjeno PHP programerima i veb entuzijastima u cilju međusobnog upoznavanja i razmene iskustva. Događaj organizuje nedavno formirano Udruženje PHP Srbija, grupa koja okuplja ljubitelje PHP-a u cilju kreiranja jake veb zajednice u Srbiji.

Na premijernom PHP "Meetupu" nastupiće Goran Rakić, programer koji se PHP programerstvom bavi više od 10 godina, koji će pričati o dobroj praksi u razvoju komponentne biblioteke, Predrag Cujanović, suosnivač CyberTEC Security, pričaće o današnjoj veb sigurnosti i zaštiti korisnika dok će Milan Popović iz Udruženja PHP Srbija predstaviti udruženje i rezultate prve ankete o PHP programerima u Srbiji. Događaj će se održati u prostorijama Kulturnog centra GRAD, sve je besplatno, ali svi zainteresovani prethodno moraju da se prijave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track